Libraria mea preferata, si pe Internet – Carturesti .ro

Lantul de librarii Carturesti, prezent prin Bucuresti in vreo trei locuri, Timisoara, Sibiu, Constanta, Iasi bla-bla este prezent de luna aceasta si online, prin (guess what?) Carturesti.ro.

Site-ul are trei sectiuni mari – Carte, Muzica si Film, din cate vad eu nu are si ceva de ceaiuri… Oficialii companiei au spus insa ca vor adauga in curand si sectiuni noi. :) Au si o sectiune nitel separata dar simpatica, de Blog.

Cica au online peste 200.000 de produse. Nu`sh exact cate sunt in librarie, dar presupun ca tot pe-acolo…

Acum, nu stiu despre voi, dar eu personal nu voi comanda ONLINE de la ei, decat daca ARD sa iau o anumita carte si n-am timp sa ma deplasez fizic. A te PLIMBA prin librariile lor reprezinta in sine o placere la care nu vreau sa renunt.

Oricum, site-ul arata dragut, au bagat si ceva bani in el… Cititi pe DailyBusiness.ro mai mult, pe sectiunea Lifestyle sau NewMedia. :)

Carturesti reprezinta un model super fain de afacere dezvoltat de la zero cu capital 100% romanesc. Lantul de librarii Carturesti a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri in crestere cu peste 40%, pana la 5,3 mil. euro.

PS- imi plac headline-urile lor – “This site is permanently under construction” sau “Watching movies makes life better”

3 thoughts on “Libraria mea preferata, si pe Internet – Carturesti .ro”

  1. Si eu prefer sa cumpar de la Carturesti, atmosfera merita toti banii! Si cateodata, cumpar cartea si mai stau vreo 2 ore in magazin sa o citesc, parca are alt farmec.

  2. Bine, acu’ poti sa stai 2 ore pe Internet sa o cauti, daca vrei si n-ai chef sa faci sport printre rafturi. Ceea ce este bestial de altfel, dar… de gustibus. :) Traiasca Iasiul! (ce ciudat suna “Iasi” articulat…hmmm…)

  3. niu are cum — cand sa-u declarat cifrele respective cu siguranta nu au fost calculate cum trebui … 5.3 milionae… intr-un an pe organic cat e CA?

    so daca favcem un calcul e aberant rau:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>