250.000 de romani mananca zilnic la KFC si McDonalds

Din seria “Romani! Mancati si beti nesanatos!”, va prezentam ultimele statistici. Din ziuarul Gandul.

“In fiecare zi 250.000 de romani mananca doar in restaurantele celor doua mari lanturi de fast-food, McDonalds si KFC, scrie Gandul. Ca sa va faceti o idee, peste 450.000 de bucati de aripioare picante au ajuns in stomacul clientilor in doar doua saptamani de la lansarea lor intr-o noua promotie. Daca-i adaugam si pe cei care prefera snaksurile, chipsurile ori diferitele tipuri de foetaje congelate, numarul consumatorilor de ceea ce nutritioniştii denumesc “junk-food” creste simtitor.

In România nu exista o estimare a valorii pietei de fast-food, dar principalii jucatori din domeniu raporteaza cifre de afaceri de milioane de euro. Astfel, liderul pietei ramane McDonalds cu o cifra de afaceri de 108 milioane de euro, in 2008, in timp ce KFC a inregistrat, anul trecut, 40,5 milioane de euro.”

So…250.000 de romani vor, zilnic, sa moara nu neaparat mai REPEDE, dar mai BOLNAVI, deci mai CHINUITI.

Asa ca io beau CEAI acum in timp ce mananc un sandvis cu BRANZA. Luata de la tzaran din piata. Lenuta de fapt, o tipa de pe-undeva din Sibiu, de unde clanul Goaga cumpara de ceva ani alimentul de mai sus… E geniala! Si branza si Lenuta. Mama cat aberez. Pa.

8 thoughts on “250.000 de romani mananca zilnic la KFC si McDonalds”

  1. bah sincer mie mi se pare putin….suntem totusi vreo 20-21 mil, nu? daca facem o comparatie cu SUA, unde cred ca mananca 120% din americani de 15 ori pe zi la Mc…stam bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>