Imi place despre mine

Deci recent am realizat o chestiune bestiala, pe care o doresc tuturor!

Respectiv, imi place atat de mult despre mine incat nu as vrea sa ARAT fix ca NIMENI altcineva. Adica tata… daca ar fi sa aleg a arata ca Brad Pitt, Johnny Depp, Pacino sau Connery (la batranete ca astia doi – n.r.), AS REFUZA fara sa clipesc, preferand sa raman un GOAGA, asa cum ma vede oglinda de 2 ori pe luna.

Adica, ma rog, n-as refuza sa fac SEX cu Johnny, dar asta nu implica decat maxim niste schimb de fluide, nu implica transformare completa, ahem…

Asa, deci chestia asta mi-a placut foarte mult. Si m-am gandit la MULTITUDINEA de oameni pe care ii cunosc si care incearca sa IMITE. Ca stil, mentalitate, ACTIUNI pe altii.

DA, este inevitabil sa fim influentati de cei din jur, este inevitabil sa avem niste MODELE, dar de la asta pana a-ti dori sa imprumuti foarte mult din personalitatea/fizicul altora…este niste pasi cam mari.

So si deci… fiti tata cei mai VOI insiva, iubiti-va (asta nu implica masturbare continua…) cat mai mult, sunteti in ochii mei dar si ai lui Iisus cei mai FRUMOSI asa cum existati pe Terra, chip din chip si suflet din suflet cu mine.

Ma duc acu` sa scriu ceva despre Adevarul Holding, damn… Si ma bate soarele fix in creier, simt ca fierb. Ce viata de kkt am, ma URASC!

PA!

14 thoughts on “Imi place despre mine”

  1. pfoai la anu sper sa nu mai beau banii si sa strang sa iti de a ta zi un DOOM/DEX.
    AGÓNIC, -Ă, agonici, -ce, adj. Referitor la agonie; care este în agonie. – Cf. germ. agonisch.

  2. Da ma, era o intrebare inocenta. Nu dadea, nu dadea! Tu nu faci niciodata greseli, maniaca and all that tu fiind. Oricum, DEX-ul este doar orientativ… cuvintele tot noi le construim si cu timpul aia de scriu dictionaru’ tre’ sa ne bage-n seama. Daca nu ii bagam noi in. seama.

  3. pai nu mi-era ca ma critici…mi-era ca ma lauzi degeaba ca am inventat un cuvant de suna bine… ca primesc laude nemeritate…ca o sa ma promovezi degeabaaaaaa si…ohhhh…cate erau sa se’ntample de nu dadeam la timp reply. phiu

  4. ah.
    nu.
    stai linistit.
    i wanna be “just” a “something” not a “somebody”.
    :D
    i wanna be a supercow!
    or a rock!! and a star!! :))

    a rock last forever!! un om moare! ca tine, deocheat

  5. Delir Liric va scrie pe piatra-ti de mormant. Sau urna, cum preferi.
    A, chiar, cica e un regizor, nu mai`sh cum il cheama, care a facut un SUPER documentar SUPER morbid despre toate procesele de descompunere a cadavrelor plus procesul de incinerare si arata totul, fara perdeute and shit. Tre’ sa-l vad… Oricum, o sa scriu pe blog de el. Evident.

  6. “Lupta” nu e sa ne placem atat de mult incat sa o declaram sus si tare, “lupta” e sa ne recunoastem defectele si sa ne intereseze..atat cat trebuie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>