Gusturi. Muzicale.

Asa, deci ma mai gandeam eu in forul meu intern si interior, si am realizat ascultand muzica si incercand deci sa ignor orice altceva in zona (inclusiv pe sef, da, da, si pe tine Mihai! Zic asta, ca-s pe blogu’ MEU, ce?! :D), ca am niste gusturi INCREDIBIL de tari la muzica.

Din punctul meu de vedere treaba cu “gusturile nu se discuta” este o chestiune asa…de…sooooo yesterday!

Adica pana mea, daca nu am “discuta gusturile”, nu am mai putea diferentia ARTISTII si adevaratele TALENTE de…aaa…restul. Adica nu m-ati putea diferentia pe MINE de restul, ca sa se inteleaga mai bine. Deci gusturile se DISCUTA si mai mult de atata, se JUDECA.

Si, judecand eu asa, cat de obiectiv pot fi, ma bucur enorm ca ascult muzica INCREDIBIL de misto. Si diversa pe deasupra.

Si m-am mai gandit io asa ca as fi fost FOARTE nefericit daca as fi ascultat manele. Cred ca as fi fost f. trist si n-as fi realizat exact de ce… Pfiu, ce bine ca am scapat.

Iubiti-va in continuare, nu va lasati intrerupt(i) de mine.

Pa.

13 thoughts on “Gusturi. Muzicale.”

  1. Vaaaaai, Alex…nici nu stiu, sa plang, sa rad…….varietate muzicala, minte deschisa la noi genuri…nu am ZILE sa iti dau contraargumente :D

  2. de fapt chestia originala e “degustibus non disputandum”. nu se disputa, dar de discutat e o treaba. altfel nu ar mai exista critica de arta de toate felurile.
    cat despre manele, aici nici nu mai intram la capitolul gusturi. ce gust poate sa aiba o manea? in cel mai bun caz de ceapa fiarta pana se inmoaie si se face pireu de la sine si lasa toata bucataria cu miros de…ceapa. or something.

  3. stii, e si o vorba..nu te caci in gustul omului dar poti sa … (continuarea ti-o spun live ca sa nu fiu scarboasa acum :D )

  4. @Madalina – Da ma, sunt de-acord cu tine in ceea ce priveste disputat/discutat, dar s-a cam schimbat sensul in ultmii…ultimele milenii. :D Misto comparatia cu…aaa…ceapa, m-a hamuzat.
    @”The Great” – …o faci pentru a-i schimba gustul? :)) Or something?

  5. Hesus , Alex…pt un jurnalist ar trebui sa stai mai bine cu memoria..tztz…daca tot intrebi…POTI SA TE CACI IN GURA LUI SA-I SCHIMBI GUSTUL :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>