SMS despre oameni

E un episod secsi in Seinfeld… Jerry se intreaba, retoric asa, de ce puii lui oamenii se sperie si se ingretzoseaza cand  vad in farfuria de mancare un fir de par!??!

Adica…ne pieptanam, ne pupam pe par, ne TRAGEM de par, ne SARUTAM pe cap si pe par si totusi…de la un SIMPLU fir intr-o farfurie, innebunim.

Acelasi lucru si cu ploaia. Citez SMS (credit Elle):

“De ce urasc oamenii…A inceput sa ploua nitel si sa bata putin vantul si toti oamenii au inceput sa alerge haotic ca niste vite speriate, aproape se calca pe picioare, nu mai stiu pe unde merg! Kill them all!”

Acum, pe mine m-a amuzat. Desi si eu sunt alergic la ploaie si fac cam la fel, hahahah!

2 thoughts on “SMS despre oameni”

  1. Pai e simplu mah. Nu se intampla niciodata sa pupi un cap necunoscut… sau ma rog, cine stie ce fericire au unii. Asadar par de la om cunoscut – sa zicem ca cei mai multi continua sa infulece. Par in farfuria de la restaurant – no way! Tocanita poroasa din fata mea ar ajunge direct pe fatzaul chelnerului :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>