Ileana’s Business (advertorial)

Nu o sa stau sa iti explic “cine este ILEANA”! Ar trebui sa o stiti toti deja… doar lucreaza cu MINE si este o tipa f. misto. De ajuns. (si arata si bine, avis barbatilor si fetelor bisexuale/lezbiene)

E, si aceasta Ileana a decis de curand(ul) sa isi faca un mic magazin online in stil blog in care sa vanda…chestii femeiesti. Adicatelea cercei, tricoaie, bratarele, din ce vad io pe-acolo. Adica perfectly useless shit dar care incanta privirea sexului slab care genereaza la vederea/atingerea obiectelor sunete foarte inalte si patetice. Ma rog. A, si-am observat ca li se dilata si pupilele si incep sa se agite haotic fara un scop anume…

Ideea este ca, subiectiv vorbind, aceasta numita Ileana si al ei blog poate merita vizitat from time to time. Sper ca fata sa-l updateze cu mai multe produse, sa nu (ma) dezamageasca!

PS- Dai o bere ba! Una mare!

PS2- Blogu’ ei e in blogroll.

2 thoughts on “Ileana’s Business (advertorial)”

  1. nu iti voi ierta faza asta cu “sexul slab”. ingrozitor…. si daca facem o comparatie intre noi doi….nu stiu la ce concluzii ajungem….muuuuuuaaaa cum iti dau eu tie apa la moara/iti ridic mingea la fileu etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>