Cretinii de la BGS

Hai sa va (mai) zic de ce oamenii cu gatul mai gros decat capul sunt cretini. Adicatelea, in spetza, body guarzii. In episodul de astazi, BGS-ul.

Cu totii ii stim – sunt aia in albastru, solizi si plini de ei (doar de grasime si muschi, ca altceva…) care au devenit faimosi mai ales datorita faptului ca nu au facut fata atacului de la un Mall din Bucuresti (ala de langa mine, mai exact…Plaza…).

Cica ma duc io cu taica-meu pana la numitul mall sa schimbam la Altex un televizor vechi si sa cumpere ai mei gen…al 8-lea LCD TV. La buy-back este reducere de vre 200 de lei. Super afacere, si-a zis taica-meu… Ma rog. Eu eram caraush de televizoare.

Si ajungem in fata mall-ului, parcheaza taica-meu in fata mall-ului unde trona mare un semn de “interzis, permis doar taxi-urilor” (de la tata am invatat sa conduc :D ) si incepem sa scoatem televizorul cel vechi din masina. Avea gen o tona si ceva, aproape cat o prietena de-ale mele… In fine.

Dupa vreo 3 minute de munca, reusim sa-l desprindem din masina, moment in care vine PRIMUL gagiu de la BGS. Un tip care iti evita privirea tot timpul (ma enerveaza oamenii astia la culme!)

“Buna ziua. Ce faceti?”
“Buna ziua! Uite ducem televizoru’ asta la Altex…”, zice taica-meu.
“Pai nu aveti voie”.
“…..? huh?”, zic io.
“….nu aveti voie pe aici!”

Pauza. Dupa 5 secunde de potrivit ochelarii pe nas, taica-meu:

“Pai cum adica nu e nevoie pe aici? Nu se intra in Mall pe aici si nu e magazinul ALTEX aici?”
“Ba da, dar Altex nu e la etajul asta”.
“Pai si ce-are? Daca caram noi televizorul, care-i problema??!”
“Dom’le…nu e voie!!! Am zis ca nu e voie, nu e voie!”, zice ala de la BGS, nitel iritat.

Taica-meu incepe sa se irite. Il cunosc. E ca mine.

“Pai stati nitel. O.k., am inteles. Nu este voie. Sunt de acord. Ce vreau eu sa stiu este…DE CE nu este voie?? Adica…vreau un ARGUMENT LOGIC! Facem FIX 1 minut pana la Altex, intrand pe usa asta!”
“Nu e voie. Trebuie sa ocoliti, sa parcati masina cat mai aproape de Altex si sa intrati pe usa aia”
“Dom’le, eu vreau sa vorbesc cu seful vostru!”
“Nu e aici”, zice BGS-ul.
“Nicio problema, vorbesc prin statie cu el. Vreau sa stiu DE CE nu e voie. Atat!”
“Nu am statia la mine”

(eu)

“Pai de-aia v-au batut mar aia acum cateva saptamani…ca n-aveti statia la voi!”

BGS-ul s-a inrosit si s-a postat la 50 de centimetri de noi.

“GATA! Plecati, prin spate!!!!!!”

O.k….ne punem cu cretinu’!? Nu ne punem… Incarcam ditai’ televizoru inapoi in masina, si, dupa vreo 5 minute de cautat “spatele” mall-ului, parcarea subterana, sub-nivelul doi, incercand sa ne ghidam dupa niste indicatoare absolut idiot plasate, ajungem la cea mai apropiata intrare de Altex.

Dam jos televizoru’. Tata se duce la Altex si ia un carutz special, pentru a cara usor televizorul. Punem obiectul pe carutz si impingem…fix pana intram in mall.

Dupa care un NOU BGS se propteste in carutz, blocandu-ne avansul. La 5 metri de noi, ca Meka, era ALTEX-ul.

“Nu aveti voie pe aici. Trebuie sa va intoarceti”.

Iti dai seama ce fatza am facut, tata si fiu. Identica.

“Pai…cum adica ‘nu e voie pe aici!!??!?!’ Abia ne-a zis un coleg de-al d-voastra ca PE AICI trebuie sa intram! Mergem la Altex, adica la fix 5 metri in directia aia!!”
“Regret, nu aveti voie pe aici. Trebuie sa o luati pe rampa din spate, pe la marfuri. Zgariati cu carutul pe aici”
“O.K., daca asta-i problema, cei cinci metri luam televizorul in brate. Nicio problema! Desi carutul este de la Altex si are roti de CAUCIUC!”
“NU SE POATE! NU E VOIE, ce…NU INTELEGETI!??!”

Ramanem blocati. IAR.

“Dom’le…DE CE nu e voie!?”
“…nu e voie. Prin spate. Pe la marfuri.”

Asa ca NE INTOARCEM. “Pe la marfuri” insemna un LABIRINT de coridoare, cu usi metalice, in spatele carora se afla…ori bezna ori depozite ori dracu’ stie ce.  Dupa INCA vreo 10 minute de cautare, gasim USA ALTEX.

Intram FIX in magazin.

Tipul de acolo ne-a zis ca inainte era PERFECT o.k. sa intri peste tot in mall, sa schimbi televizoare si orice, fara nicio problema. Cica toti clientii lor injurau BGS. Inainte, era bine.

Inainte de ce? Inainte de BGS, evident!!!!

34 thoughts on “Cretinii de la BGS”

  1. Moa, dar sa nu-ti spun ca acum cateva zile era sa dea o masina BGS peste noi (adica peste mine si ala micu’). Faza tare e ca la vreo 2 zile dupa, citesc in ziar ca masina BGS-ului a lovit pe nu stiu cine… BGS-ul e o firma de manelisti cretini!

  2. Eu am citit. Si cu placere. E haios. Inteleg ca pe moment a fost usor cam acid momentul, insa ai ramas cu ceva. Cu o poveste. Nu-i stiu pe tipii de la BGS, dar imi imaginez ca au umor. Auzi, n-ati cautat si camerele ascunse? Poate ei se mai ocupa si cu d-astea. Asa, ca un al doilea job.

  3. Esti idiot, prost si … prea prost! Si eu lucrez in mall la BGS idiotule si nu e deloc asa cum zici tu copil mic si prost! Daca te-as prinde acuma te-as calca in picioare (mai ales pe cap)! Nu are NICI o legatura cu faptul ca lucrez la BGS. Chiar daca n-as lucra, tot asta as vrea sa fac dupa ce am citit cacatul asta care l-ai scris tu! Si sti de ce?! Pentru ca ai scris NUMAI si NUMAI aberatii!!!!! IN PRIMUL RAND! BGS-ul respecta regulile interioare care au fost impuse de ANCHOR PLAZZA si BGS DIVIZIA DE SECURITATE (evident, respectand si legea OBLIGATORIU in acelasi timp)! IN AL DOILEA RAND! Care e faza cu bataia din mall (evident, legata de Preda) … ca eu tot n-am inteles cine “si-a luat-o” :) :D ! Mai gandeste boule care a fost toata treaba! Si chiar daca BGS-ul era cel care suferea … asta e riscul meseriei! Si apropo… pentru toti cititorii pe care “nu ii are” acest blog… nu credeti tot ce cititi la toti idiotii! Daca unul se ia la bataie in mall cu un dusman de-al lui … se baga BGS-ul sa-i desparta si ii da afara din mall … a doua zi il vedeti plangandu-se ca l-au injurat, scuipat si futut in cur aia de la BGS!

    O zi buna boule!

  4. trebuie sa stiti ceva ca nu bgs face regurile la mall pe unde se intra cu tv la altex ,toate aceste reguli le fac beneficiarii respectiv conducerea mall

  5. BGS-ul respecta un plan de paza intocmit de beneficiar si avizat de politie ,si mai exista un regulament de ordine interioara intocmit de beneficiar pe care BGS-ul in respecta asa ca nu mai dati vina pe agenti ca sunt aroganti ei respecta niste ordine in coformitate cu planul de paza avizat de politie

  6. Atunci cum se face ca seful Altex, Dan Ostahie, asociaza BGS-ul cu aceste reguli? Si, sincer, nu cred ca un nume atat de mare pe piata de retail autohtona ar spune lucruri false.

    Pana acum ceva vreme, din ce mi-a spus un angajat Altex, era voie sa aduci cu carutul lor, pe la subsol, obiecte grele. Carutul are roti de cauciuc. Orice om ar trebui sa realizeze ca acele roti nu dauneaza in NICIUN FEL pardoselii.

    Cati metri sunt, va intreb eu respectuos, de la intrarea subsol pana la Altex? si cati metri sunt daca ocoliti prin spate, prin catacombele NESEMNALIZATE, INSALUBRE, INFECTE, INTUNECOASE, din spate?

    Daca seful mall-ului Plaza doreste sa isi pastreze business-ul prosper, ati putea sa luati masuri si sa discutati cu dumnealui, nu doar sa opriti clientii FARA SA OFERITI NICIO EXPLICATIE plauzibila si logica clientilor centrului comercial.

    Va salut cu respect si sper ca data viitoare sa nu mai intampinam problemele acestea.

  7. Sunt de acorc ca BGS-ul POATE CA urmeaza niste reguli stabilite de actionarii mall-ului, dar acestea sunt CEL PUTIN ILOGICE.

    Daca o regula este PROASTA, ar trebui schimbata, corect? Daca ajungem sa urmam ORBESTE ordine si legi interne, fara macar a ni se oferi explicatii privind sensul acestora, nu ajungem nicaieri.

  8. Auzi bah tampitule in primul rand esti un prost la fel ca jigodia de tactu! Daca scria parcare interzisa cu exceptia taximetrelor ce gatu matii imputite nu te_ai conformat? Apoi daca tot iei apararea lu Preda si tiganilor de ce nu le faci o muie bah tarfa masculina? Bah regulile le fac aia din conducere,noi doar le respectam,ai ceva impotriva bah jegule? Ai postat si tu aici ce ti_sa intamplat la mall esti penibil bah muie

  9. daca voiai sa sustii contrariul acestui post te exprimai altfel decat injurand (de mama chiar.).
    ….
    nu scrie nicaieri ca cineva ia apararea “lu Preda”.
    In orice caz, in cercurile in care ne invartim noi, ca sa luam apararea cuiva cand vrem se face altfel.
    Nu necesita muie.

    In era in care ne aflam noi personal, traim in democratie. Nu urmam ca sclavii reguli fara explicatii.

    Poate ca ai nevoie de bani si in alta parte nu te angajeaza.Si nu suporti nici tu regulile, dar nu ai ce face.
    Si esti frustrat.
    Si probabil si clientii cu pareri “preconcepute” despre BGS se uita urat la voi, si astfel apare ura

    si poate ca TU, pana la acest mesaj, ai fi fost un paznic bgs foarte misto, poate chiar unic, pana ai luat-o personal, te-ai comportat ca cei despre care vorbeam, contribuind la intarirea credintei noastre despre BGS.

  10. Din Pacate, ca orice padure(BGS) trebuie sa aiba si uscaturi (scursura care s-a semnat BGS). Aceste comentarii imi provoaca inca o data scarba fata de conationalii mei si imi intareste inca o data convingerea ca degeaba vointa de schimbare daca nema putirinta.

  11. cel mai simplu era sa intrebi inainte de a face incercarile – cu televizorul in brate! DAR DACA ESTI ORGOLOIOS, suporta-ti si asuma-ti ideile!!!

  12. bai baieti nu mai luati voi apararea anumitor persane din nush ce clanuri pentru ca atunci cand vi se pune un cutit in fata sau si mai grav un pistol(tinand cont de faptu ca vb de preda pe care ii cunosc pot sa spun ca te poti trezi chiar cu un pistol mitraliera nu doar un cutit) ati da orice pe lume ca sa apara macar un amarat de agent de paza ca sa se bata cu aia in locu vostru..unii dintre voi ia-ti cadea in genunchi sa-i faceti o muie acelui agent de paza pe care il injurati doar ca sa scapati de amenintare,v-ati vinde si mamele doar sa stiti ca ramaneti cu cei 20 de lei in buzunar si un amarat de telefon de 300 de lei cumparat la abonament cu un 1 leu…daca nu stiti despre ce e vb nu va mai dati voi cunoscatori…atunci cand ai niste reguli trebuie sa le respecti indiferent daca esti de acord cu ele sau nu…reglile acelea nu le stabileste agenut de paza si nici nu hotaraste el cat sunt de tampite sau de idioate…regulile sunt facute de beneficiar(in cazu de fata de directorul general administrativ al mall-ului) si daca ala e tampit agenut de paza trebuie sa aplice acea regula tampita pentru ca altfel nu isi ia salariu…si ca fapt divers…ia incercati sa stai si voi 12 ore numai in picioare si sa incercati sa le explicati la toti dobitocii si idiotii si analfabetii cu impresii de mari smecheri si de persoane importante ca se afla intr-un mall…intr-un spatiu public si ca trebuie sa respecte anumite reguli nu sa se comporte ca la ei la tara sau ca in padure sa vedeti atunci cat de distractiv o sa vi se para…toti labagii si maimutoii au impresia ca meseria de agent de paza e usoara ca doar stai si nu faci nimic…da incercati si voi sa vedeti ca mai mult de 1(o singura) luna nu rezistati pentru ca nu puteti face fata…si cand e vb de B.G.S. situatia e si mai complicata(voi maimutoii care suferiti faceti bine si intrebati-va parintii cum a fost in armata si o sa intelegeti de ce e complicat sa lucrezi la B.G.S.)pentru ca se cer multe,se impun multe reguli,se fac multe instructii(ca sa stie agentii pe care ii injurati voi cum sa intervina sa va salveze pe voi in cazu in care vine eugen si va cere sa-i faceti o muie de fata cu jumate din familia voastra si asta sub amenintarea unui cutit in cel mai fericit caz)si multe alte chestii de care voi nici macar nu aveti idee

  13. In primul rand sunt de acord cu “unu”, va plangeti degeaba, dar regulile sunt facute de niste boi si aveti dreptate e democratie, deci in concluzie daca nu va convin regulile, nu va obliga nimeni sa intrati. Ce decat in Plazza se gasea magazinul altex? Cum a zis cineva mai sus “fiecare padure are uscaturile ei” dar sa fim serosi, pentru a fi agent de paza nu ai nevoie decat de 8 clase si atunci ce pretenti mai aveti? Iar ia ganditi-va cum ar fi iesit daca era alta firma de paza, exemplu Scorseze? (pentru cei care merg cu metroul stiu despre ce vorbesc) Va spun eu, puteau sa va si f..a ca nu se baga nici unu imbracat in salopete de REBU. Si pun pariu ca voi astia care stiti sa criticati nu a-ti vorbit frumos cu un agent de paza, ci le-ati vorbit pe nas cu un aer de superioritate deci vreti respect dar nu respectati, chiar voi a-ti spus este democratie, nu arati respect, primesti p..a. Iar treaba cu taticu tau care a parcat pe interzis, ce se poate spune? ca asa e invatat ca de fapt asa face si in trafic, ca este in stare sa blocheze intersectia, cu toate ca marcajul ii interzice, adica cu alte cuvinte e un mare nesimtit dar aproape sigur are studii net superioare agentilor de paza care v-au enervat in ziua respectiva, dar degeaba pentru ca sunteti amandoi prosti cu diploma si de o nesimtire crasa. Din cauza oamenilor ca voi a ajuns tara asta unde e acum, din cauza oamenilor de cacat a ajuns Romania o tara de cacat. Atat am avut de spus,sisper din toata inima ca si tu si taticutu tau sa ramaneti fara permis bizonilor!

  14. Prietene “Ezoteric” nu ma intelege gresit, nu am spus ca agenti aia au procedat corect, da au gresit, a- ti gresit si voi e istorie! Dar tu aici ai generalizat, “CRETINII DE LA BGS” nu toti sunt cretini si nu toti au doar 8 clase, Cum am spus mai sus, orice padure are uscaturile ei recunosc au devenit tot mai multe, din cauza criteriilor de angajare care astazi sunt egal cu zero. BGS era un brand tare acum cativa ani cand am plecat din firma, da am fost angajat si crede-ma ca n-am plecat de rau, dar acum iti zic sigur ca e rau. Am prieteni care lucreaza si cica muncesc 240 de ore pe luna, pe un salariu de 900 ron + 20 bonuri de masa, deci data viitoare cand mai interactionezi cu un agent de paza de la oricare firma de paza gandeste-te ca oameni aia sunt platiti foarte prost si sunt furstrati, in concluzie nu vor putea sa stea cu zambetul pe buze si sa se roage toata ziua sa dea indicati zecilor sau sutelor de oameni cu care interactioneaza. Acum scuza-ma pentru jignirile din postul de mai sus. Si mai gandeste-te la ce kkt am zis aici.

  15. Dragos, cine ii pune sa stea acolo daca nu le place?
    Daca aleg sa isi faca o meserie, sa o faca cum trebuie sau sa nu se mai tina de ea deloc!
    Merci pentru tonul decent. (imi place finalul, mai ales, cu “kkt zic aici!” :))

  16. Ezoteric, mai bine ii prefer sa stea angajati pe un job prost platit si sa fie furstrati, decat sa stea dupa blocuri sa-ti dea in cap pentru cativa zeci de lei. Si totusi, tu unde traiesti? Eu traiesc in Romania, aceasta tara de cacat in care nimeni nu-si face treaba, nici macar mai mari tari, atunci ce pretenti mai ai de la agenti de paza? Sunt ei oare de vina ca nu au resit sa faca studi? Poate ca nu le-a placut scoala dar sigur nu au avut nici resurse, de ce? pentru ca nu toti ne nastem egali cu toate ca traim in democratie, ne plangem de tigani ca ne fac de ras, dar oare am incercat vreo data sa-i acceptam? Nu, ii discriminam pe fata de cum ii zarim. Acum nu zic ca toti sunt ok, pentru ca e cel mai relaxant cand prind vreo cioar care a furat sau a amenintat sa-l bag in duba si sa-i rup ficatii in el. Dar am dat-o in diverse, Ca incheiere crezi tu oare ca daca era alta firma de paza in Plazza se intampla altfel cu Preda si cu incidentul tau? Ce incerc eu sa spun este ca BGS-ul e rau cel mai putin rau de pe piata. De ce zic asta? Pentru ca de la BGS am plecat si am ajuns unde sunt acum si crede-ma ca am fost ajutat de firma (ma rog, de anumiti oameni) sa ajung unde sunt plus ca ne fac si noua treaba mai usoara, dupa vreun scandal ceva, noi decat mergem sa-i saltam pe scandalagii deja frageziti, asa ca intelegi tu de ce nu sunt de acord cu tine. O seara buna!

  17. Cel care a scris al doilea post semnat “Bgs” este idiotul care a scrisi si pe blog in sine acest articol :D ! Doamne unde sa ajuns :D ! Ma, daca era vorba de politica mai intelegeam, da in fine :D !

  18. Dacă nu zice paznicul nimic încep prostii să râdă ca proștii si zic ete ala sta degeaba ,dar dacă zice paznicul ceva încep prostii să se irite zicând că paznicul are ceva cu ei dar de obicei paznicul are de-a face cu tot felul de retardați pentru că oamenii calculați respectă regulile iar cei care nu respecta regulile care sunt chiar simple caută ceartă ca să aibe pe urmă cu ce se lăuda pe internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>