Zi plina

(ma bucur ca am evitat sa folosesc englezismul “full day” :D)

Sunt o fire activa si asta ma bucura. Nu suport sa stau. Nu suport sa nu FAC ceva, ORICE – fie si sa innod o atza si sa numar de cate ori pot face asta, pana ma impleticesc in propriile-mi degete. Doar de…curiozitate.

Nu inteleg oamenii care prefera sa…zaca…asa…inert. Fara sa faca CEVA, orice. Stiu ca suna aproape de imposibil, dar foarte multi fac acest “nimic”, nu simt nevoia de activitate, de dinamism in viata/existenta, “sa alerge” si sa se agite pentru ceva/cineva.

Azi am fost la interviu dimineata, am strabatut tot orasul pentru a discuta cu un om foarte-foarte tare si foarte-foarte cunoscut care a condus o companie foarte-foarte mare, apoi, mancand pe drum pentru a castiga timp, am ajuns la redactie unde am transcris interviul (acum 10 minute am terminat), apoi am confirmat o intalnire pentru diseara. Cand voi termina munca, la 6 voi merge la o conferinta de presa cu niste gagii interesanti (vreau sa-i cunosc si personal…imi largesc aria de cunostinte in domeniu…:D) apoi…program de voie. Dar nu o sa stau.

Ma DEPRIM daca stau prea mult. Nici cand DORM nu cred ca stau. GANDESC! :))

Da, initial voiam sa scriu despre altceva dar, dupa cum mi se intampla (destul de des de altfel), divaghez. In alt post scriu si ce voiam sa zic ACUM de fapt…:D

PASTE(le)!

4 thoughts on “Zi plina”

  1. Oamenii care prefera sa…zaca…asa…inert sunt cei care alearga si se agita toata ziua pentru ceva/cineva. Cand o sa-ti petreci cel putin 10 ore pe zi alergand si agitandu-te sa rezolvi problemele altcuiva si nu o sa iti mai aduci aminte cand a fost ultima oara cand nu ai fost stresat si cu nervii intinsi la maxim, atunci o sa intelegi de ce preferam sa…zacem…asa…inert. Pesemne ai un job care nu te solicita prea mult.

  2. Vorbesc de cei ce “zac…asa…inert” pentru ca asa SUNT ei, pur si simplu. Letargici. (Excesiv de) melancolici. Neancorati in realitate. Ceea ce zici tu se cheama ODIHNA dupa munca, nu inutilitate proprie (si sociala). Cat despre job…abia descrisei ce facui azi. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>