Greseli

Incerc sa incetez sa “dau vina pe altii” pentru ceva ce ma afecteaza negativ. Incerc in primul rand sa dau vina pe mine. Nu exista greseli facute de altii care te afecteaza personal, ci greseli pe care le faci TU INSUTI/INSATI si te afecteaza, la un moment dat.

Odata renuntand la a plasa sub semnul vinovatiei pe altii, abia de atunci incepem sa evoluam si pe segmentul acesta, ca oameni. Sa incepem sa ne reparam, activ, greselile, sa nu le mai repetam, sa acceptam mai usor oamenii din jur, sa ne integram mai placut in societate.

Oho, cate greseli am de reparat…

Si stii ce e cel mai…amuzant? Faptul ca am gresit (si poate voi mai face asta) in special fata de persoanele pe care le iubesc/la care tin foarte mult. Cred ca este intr-un fel inevitabil sa faci asta, datorita implicatiilor emotionale dintre acei oameni, apropierii si interactiunii senzoriale si extrasenzoriale dintre ei, intr-un final, datorita complexitatii increngaturii relationale dintre ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>