Post-ul perfect pentru ast blog

Urmare a dialogurilor incinse dintre numita Alexandra ghilimele the great inchid ghilimelele si numitul Syneiter din post-ul precedent (cel cu Cocal-Cola – n.r.), ma uitai de curiozitate pe cele mai comentate si citite post-uri de pe ast blog.

Ahem, deci cum ar trebui sa sune o combinatie a acestora, care sa atraga `n` oameni. Subliniez cuvintele cheie:

“Doamne! Deci s-a schimbat zodiacul deci nu mai sunt taur, deci devin PESTE!!! Este INGROZITOR, este ca intr-un film de groaza! Adica ce, nu o sa mai beau bere, ci Coca-Cola, sau cum?!? Nu o sa ma mai joc jocuri de aventura, ci shoot-ere? La dracu’…e ca intr-un banc prost cu Iisus!

In alta dezordine de idei, daca s-a schimbat zodiacul, presupun ca o sa-mi schimb si sexul, sau cum? O sa intru in “top sexy rockerite“, sau ce? O sa devin roscata sau roscat? Offf…sper sa nu se inchida macar K Tech Electronics…ca de acolo mi-am luat eu aparatul Nikon D40 cu care fac poze…”

Cine urmareste blogu’, cunoaste despre ce este vorba…

Acu’ ma intorc sa fac un interviu! Va iubesc pe toti. Pe rand. Romaneste, asa.

4 thoughts on “Post-ul perfect pentru ast blog”

  1. Defapt post-ul anterior ”Coca-Cola scade,Joy!” era contiunuarea unui post din data de 7 a acestei luni :)http://ezoterictheatre.wordpress.com/2009/04/07/teorii-ale-conspiratiei-coca-cola-vs-pepsi-cola-kfc-vs-mcdonalds/
    teoretic citiorii fideli ar fi trbeuit sa stie :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>