Prieten util

Toti avem frustrari pe care ne vine sa le urlam, sa le spargem, sa le explicam, sa le ANIHILAM cumva, sa le diminuam. Stari din alea de angoasa, de-ti vine sa ucizi pe cineva…sau pe tine insuti. Moment in care consider ca fiecare om ar trebui sa aiba CEL PUTIN un prieten caruia sa-i poata spuna ORICE, dar ORICE, absolut…TOT in legatura cu acestea!

Sa vorbeasca FIX ce i se nazare, cand i se nazare si sub ORICE forma, fara sa-si aleaga cuvintele.

Stiu, suna banala si ai putea zice ca “pf, pai asta sta in definitia ORICARUI prieten!”. Dar daca stai si cugeti nitel asa…nu totul este atat de simplu si…perfect. Din nefericire TOTI avem niste mini-masti sau maxi-masti poate chiar si in dialogurile cu cei mai vechi prieteni! Rar gasesti un om fata de care sa fii TOTAL tu insuti, sa te deschizi TOTAL, fara sa-ti pese felul in care spui ceea ce simti! Sa stii ca omul ala te intelege, sau daca NU O FACE, sa nu te superi! Pentru ca…pur si simplu…nu te superi. Accepti si gata. Sa poti face misto, sa injuri sau nu, sa fii TOTAL relaxat in ORICE. E chestie rara…rara de tot sa nu te simti crispat, nici macar un pic…

Si tot in legatura cu prieteni!

Bai, nu inteleg o treaba… de ce aud din ce in ce mai des ca unii oameni au MAI MULTE GRUPURI de prieteni dar care nu pot interactiona intre ei, pentru ca nu s-ar intelege!? E…adica STIU ca-i NORMAL, asta-i si cazul meu, dar daca stau sa ma gandesc nitel…daca prietenii TAI nu s-ar intelege intre ei daca i-ai pune fata in fata…inseamna ca TU, ce ax central al acestora, ai unele…probleme de personalitate. Multe fetze, multe feluri de a fi, astfel incat sa fii primit de catre TOTI acestia! Hmmm…good shit!

2 thoughts on “Prieten util”

  1. acest roman fluviu semnat de tine, care contine capitole gen “prieten de unica folosinta”, “prieten de unica folosinta 2″, “prieten util” etc, e de-a dreptul fascinant. Presimt ca urmeaza “ghidul de utilizare al prietenului”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>