Fotografia Saptamanii

Imi propun ca de acum, saptamanal, fotografia sa aiba legatura cu ceva esential ce se intampla/s-a intamplat in respectivele 7 zile. Si acum…ploua…ninge…asa ca… In Joy!

Putin optimism...?
Putin optimism...?

7 thoughts on “Fotografia Saptamanii”

  1. Of AlexAlex, mie nu imi place fata ei.este destul de… buhaita…iar parul …desi alb-negru sugereaza o tipa d’aia vopista blond nasol. o sa ma concentrez numa la maini…asta e …pana la poza de sapt viitoare ma voi uita doar la niste maini…si din c and in cand…genunchi.
    .
    .
    .
    si voiam sa iti mai zic ca titlurile pe care le pui in general la poze….sunt foarte simple-tampe-amuzante.
    .
    iarbo

  2. Bai AncaAnca, aveam de ales intre ASTA si una cu o pisica care se uita la o fereastra pe care…ploua! :D Deci GHICI de ce am luat-o pe-asta, hahah!

    Titlurile le pun in doru’ lelii asa…dar SPECIAL pentru tine o sa fiu mai atent. Datile viitoare, evident.

    Dap, intr-adevar, are o fatza foarte EXPRESIVA in plictiseala si buhaiala ei vopsita, dar de la o parsha ca tine… Plus ca nu cred ca tipa este director de banca.

  3. Pai da, deci e normal sa fie nitel terminata. Acu’ pe bune, mie mi se pare EXPRESIVA. Chestie care n-are-a face cu frumusetea sau alte repere de-astea pe care tu le iei drept…standard (intr-un mod banal, evident). Ce te mai parsheshti tu, tztz… :D

  4. Alex…eu am obosit…te rog si live si incerc sa te rog si virtual…ia-ti niste consultanti in alegerea pozelor astora pentru ca sunt banale, pline de clisee si parca prea regizate!!
    I know you can do better:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>