Cel mai urat caine

Azi vazui cel mai HIDOS caine DIN UNIVERS! Saracu’ de el nu realiza, era asa…se invartea haotic pe acolo, cu moaca asta, dar…vaiiiiiiiiii…nu, pe bune, deci nu puteam sa ma uit mai mult de 3-4 secunde la el, ma INFIORAM!!!!

Si in acelasi bar era si Garfield. 100% Garfield. Lenes, gras, sictirit…dungat…pfaaaaaa… Dar au mancare buna acolo si e simpatic, in general, deci mai mergem.

Caine naspaaaaa

Caine hidos 2

4 thoughts on “Cel mai urat caine”

  1. Ejti atat de GROAZNIC AlexAlex.Sinistra ta URA (pentru ca incep sa cred ca ASTA este!! oricat ai nega! )fata de PISICI se incranceneaza cu fiecare clipa a vietii tale!!! De ce daca l-ai vazut si pe Garfieeld pe el nu il POSTEZI aici? Glasuie ALEX sau Exmatriculeaza-te din lumea asta in care desi nu ACCEPTI, EXISTA si PISICI.

  2. “Ejti” atat de acida, Ancutza. Sinistra ta URA (pentru ca incep sa cred ca ASTA este!! oricat ai nega) fata de CAINI se incranceneaza ca fuecare clipa a vietii tale!!!

    L-am vazut timp de 12 secunde si apoi a dat coltu’, sictirita. Adica nu a dat COLTUL…like in…a MURI, ci s-a dat dupa un coltz sa se culce ca pisicile.

    Exmatriculeaza-te din lumea asta in care desi nu accepti, pisicile sunt lenese si tind sa vrea sa dispara cateodata, in ceatza. si nu numai.

  3. eu cred, halex, ca tie iti plac cainii tocmai pentru ca tu te asemeni cu pisicile. Te crezi zeu, vrei sa fii alintat, apreciat, sa ti se dea tot ce crezi tu ca ti se cuvine, adica TOT, sa depui efort cat mai putin etc. Si evident ca un astfel de om-pisica are nevoie de caini, de fiinte care sa se sacrifice pt ei, sa le dea, sa nu ceara nimic, obediente. Asa ca ai grija. Daca o sa-ti doresti in continuare sa dispara pisicile, s-ar putea sa….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>