Sunt versat si am valoare!

La un moment dat au aparut manelele. O explozie de incantare, muzicalitate, veselie, hippiotism si bun-gust.

Cu manelele, au intrat in vocabularul manelistilor si cuvinte noi, importante, precum “masini, femei, bani, dolari, bishtari, gagice, cur sau palate”.

N-am nimic cu astea. Oricum, ori sunt cuvinte foarte uzitate, banale, ori sunt trivialisme pe care nu prea le folosesc (cum ar fi “tzatze” sau “bani”)

La un moment dat insa, un manelist mai $chm3k3r a luat DEX-ul in brate si a gasit un sinonim pentru “$chm3n@r” – VERSAT!

Si de atunci, “oamenii normali” care folosesc acest cuvant, care intamplator este NEOLOGISM, pot fi confundati cu manelistii. Ceea ce e de KKT, avand in vedere ca ESTE, TOTUSI, un cuvant bun, folosit si folosibil des.

Multumim manelistilor pentru faptul ca nu mai pot folosi cu inima curata “VERSAT” in fraze absolut banale precum

“Am intalnit ieri o persoana foarte frumoasa, inteligenta, versata in ceea ce face…”

“Am chemat ieri un instalator versat”

“ Sunt un om atat de versat, incat pot face din chiuveta, frigider”.

…fara a parea un manelist. Mdeah. Sa le multumim in cor!

2 thoughts on “Sunt versat si am valoare!”

  1. Eu sunt extrem, dar EXTREM de fericita ca s-a intamplat asta! Iti dai seama?! Ar fi fost doua noi chestii pe care ti le-ai fi atribuit! Duuuuamne, te-as fi auzit in fiecare zi la serviciu explicand ca esti versat si ai valoare :D! Fuck, de-abia m-am obisnuit cu ‘sunt cel mai tare’, ‘nimeni nu e ca mine’ si ‘sunt minunat’!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>