Povestire horror – “The L Word”

Povestire creepy spusa de Alex. Si da, cand vorbeste Alex(a), mi se face oricum pielea de gaina…d-apai la de-astea, hahah!

Era un tip. A regular guy… Si se duce el si cu al sau caine, un golden retriever simpatic intr-o excursie, la cabana sa de la munte.

Pe drum asculta muzica. La un moment dat emisiunea este intrerupta si un prezentantor anunta ca un nebun periculos a evadat de la penitenciar si ca este in libertate. Tipul nostru nu baga in seama treaba asta.

Ajunge la cabana lui, pescuieste, sta nitel, se distreaza, alea-alea, se joaca cu cainele, cel mai bun prieten al sau, intr-un cuvant…se simte bine.

Noaptea se pune in pat si adoarme.

Pe la un 12 aude un sunet ca de apa care cade… Pic….Pic……Pic……Pic……. Intuneric bezna…nu vede nimic…I se pare ciudat, dar nu se duce sa vada ce s-a intamplat…Cheama cainele, ala-i linge mana, tipul se simte mai bine, mai protejat… Picatura se opreste.

Adoarme. Peste cateva ore, undeva, in umbra, se aude iar…. Pic…..Pic……Pic……Pic…… Intrigat, tipul se ridica iar in capul oaselor, asculta, in bezna, incordat. Nu vede nimic. Cainele era tot acolo, langa el, lingandu-l pe mana. Dupa un timp in care sta si asculta, se relaxeaza si adoarme iar.

A doua zi, cand se trezeste, soarele bate puternic pe geam, luminand intreaga incapere.

Chiar in fata patului, tipul vede o imensa baltoaca de sange. Uitandu-se in sus, omul vede cainele sau infipt in candelabru, sfartecat, sangele inca picurand din el. Pic….Pic…..Pic…..

Se uita instinctiv in partea cealalta si acolo vede o foaie. O ridica, si, scris cu sange scrie…. “Si oamenii stiu sa linga”

(pentru cei ce vor sa vada fisierul VIDEO, din serial…aici este. :) )

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uAAcTPQ_ThQ&feature=related]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>