Cosmote Romania a depasit Vodafone in unele zone ale tarii

…sau cel putin asa zic cei de la OTE, grecii actionari majoritari ai companiei.

“In anumite sectoare si orase cheie ale Romaniei, operatorul telecom este pe locul doi ca si cota de piata, fara sa ofere insa exemple concrete”, am scris io azi aici.

Baietii si fetele de la Cosmote au ajuns la 5,2 milioane de clienti. Asta inseamna jumatate din Orange si Vodafone. Cresc cel mai repede din piata si nu m-ar mira sa ajunga prin 2009, la final, pe la un 7 mil. de clienti, avand in vedere si implementarea portabilitatii numerelor.

Eu sunt relativ multumit de serviciile lor, macar imi dau senzatia ca nu ma fura. Vodafone o fac pe fata uneori… (dovedit si cu marturii de la mai multi prieteni).

3 thoughts on “Cosmote Romania a depasit Vodafone in unele zone ale tarii”

  1. Hahah… chiar ca…psihilogic vorbind…copiilor le place culoarea rosie…apoi, cand mai cresc, renunta la rosu preferand, cel mai adesea, verdele. Stiam si explicatia dar…am retinut doar treaba de baza. :)

  2. Verdele este invigator doar pana va ajunge albastru… cat de curand verdele il va avea ca adversar pe albastru. Veti vedea….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>