Cat de cul sa fie un binoclu digital cu inregistrare??

FOARTE cul!

Sony a scos un astfel de gadget. Te uiti prin binoclu si au si posibilitatea de a inregistra, video, ceea ce vezi pe-acolo. Numitul DEV-50V este mult mai scump decat alte binocluri digitale de la Canon sau Nikon, de exemplu, DAR acestea pot inregistra imaginile!

Pretul produsului ce va fi lansat in iunie – 2.000 de dolari. In Romania probabil va putea fi cumparat pe la 2.300-2.400 de dolari. Ahem.

Binoclu Sony

One thought on “Cat de cul sa fie un binoclu digital cu inregistrare??”

  1. Deja cam toate instrumentele optice au intrat si incategoria de gadgeturi. Asa cum exista binoclurile acestea care pot inregistra imagini in timp ce te uiti prin ele, acum exista si microscoape digitale care inregistreaza ce se vede prin oculator, sau telescoape astronomice cu care poti face fotografii deepsky.
    Si lasa ca e bine sa fie asa. Singura problema e sa se miste lucrurile mai repede pentru ca si preturile la aceste gadgeturi elitiste, sa scada cu aceeasi viteza.
    In rest, intereseanta stirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>