Cateva mituri desfiintate – telefoanele NU produc cancer

Telefoanele NU produc cancer, NU se strica bateria de la laptop daca reincarci random, NU iti scade fertilitatea daca stai cu laptopul in poala.

Sunt doar trei dintre miturile care parca au innebunit lumea in ultimii ani. Si sunt mituri care au pornit de la studii facute “pe genunchi” (cu laptul probabil :-”) si apoi desfiintate complet de intreaga comunitate a oamenilor de stiinta, de statistici si uneori chiar de bunul simt.

Inca un mit desfiintat – NU ti se strica datele daca apropii un magnet de hard disk-uri. DA, daca ai un magnet cat casa, industrial, se strica, intr-adevar, dar DOAR la HDD-urile vechi, nu la SSD-uri care merg cu o alta tehnologie.

Nu exista NICIUN caz de cancer la creier cauzat de folosirea smartphone-ului. De fapt, din anii ’90 pana acum cazurile din SUA de cancer la creier s-au REDUS aproape la jumatate.

Studiu realizat de “geniile” din Argentina si preluat orbeste de presa din Romania – PRO TV de exemplu – care spune ca iti scade fertilitatea de stai cu laptopul in poala, cu WiFi-ul pornit este de asemenea o aberatie desfiintata pe plan mondial.Ei insisi au fost de acord chiar ca mai sunt necesare informatii pentru a fi siguri pe acel “studiu”.

Lista de mituri poate continua. Te las insa pe tine sa citesti aici toate.

Tu ce parere/pareri ai? Crezi in vreunul din acestea/altele? M? Si-au bombardat singuri americanii Turnurile Gemene, cumva…? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>