Cateva scurte

- E o tipa de 160 de kile pe centura Bucuresti si povesteste la televizor ca este blocata pe strada si plange si are 160 de kile si o intreaba reporterul Realitatea TV daca are mancare si zice “nu, mai am doar un iaurgel…” si are 160 de kile si zice ca are 3 kilometri pana acasa dar nu poate porni masina! Si are 160 de kile si toti colegii mei sunt pe jos de ras si isi face nevoile in masina si are 160 de kile un Tico si mai are 3 Km pana acasa. Ce cosmar, ce cosmar…

- Cand ati folosit ultima oara expresia “sa facem cale-ntoarsa”? De exemplu esti cu iubita/iubitul spre Mall si ii zici “Iubi, hai sa nu mai mergem…facem cale-ntoarsa?” Eu niciodata. Reporterii Realitatea TV zic asta. Ce…cute.

- Am apa in bocancul stang. Nu`sh de stii senzatia aia de tre` sa stai o zi intreaga la munca cu H2O la incaltari! O detest! Senzatia, nu munca sau apa.

- Am revazut Big Fish si cine nu l-a vazut inca, highly recommended

- M-a prins RAU de tot Jihadul Butlerian, prequel-ul Dune scris de Brian Herbert. Sunt la volumul 2 din 3 si este chiar f.f.f. misto scrisa!

- Are 160 de kile, e blocata in masina la 3 kilometri de CASA! Deci nu de ORAS…ci de CASA! Dar e ok, are iaurgel. :-”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>