Prin copaci la Aventura Parc (VIDEO)

Ieri am fost la Aventura Parc in Brasov. Dovada durerile de muschi de acum, intinderea de la piciorul stang pe care am capatat-o incercand cu disperare sa nu alunec dintr-un butoi inclinat pe care aluneci de numa-numa, vanataile de pe genunchii Anei si a ranjetului maaaaare de pe al meu chip.

[youtube UEJQdSLo8sY&feature]

Bestial. Pentru 32 de lei (studenti :-”, intreg e 37, da` nu-ti cere nimeni carnet), te dai 3 ore pe toate cele vreo sapse trasee cu nivele diferite de dificultate. De la mov, pentru cei de pana-n 7 ani, pana la negru, cel foarte dificil, spre varfurile copacilor. Noi am facut doua galbene (usoare), unul mediu (albastru), si o portiune din cel rosu, dificil. Am renuntat la cel rosu cand ne-am ciocnit de o scara cu trepte de-mi ajungeau peste buric. Cam….dificil….plus ca se clatina si nah.

E misto ca esti tot timpul asigurat, nu prea ai cum sa cazi, dar este destul de neplacut daca ramai totusi…atarnat in gol. Eu am patit-o, dar am fost salvat rapid. :D

[youtube bX9CtqKqzrM&feature]

Traseul iti pune la incercare atat trupul/muschii/coordonarea cat mai ales mintea, stapanirea de sine, atentia. E absolut genial si recomand ORICUI! Esti asistat aproape tot timpul de angajati/montagneri, recomand sa incepi cu un traseu galben, sa stii la ce sa te astepti. Eu am avut un mic soc la inceput, cand…”WHAT?! sa merg pe…scandurelele astea!? Ce!? Sa ma tin de sfoara asta si sa-mi…gen…dau drumul pe plasa aia enorma?! sa ma catar pe ea!? No WAY!!!”

Dar a fost “Yes way” si a fo` genialllll :D
Poze si videoclipe.

(pozele nu merg incarcate – next time, grrrr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>