Fascinatia pentru gatit

Cine (nu) ma cunoaste stie ca sunt un bucatar extraordinar.

Adica pot sa fac oua ochi, oua fierte, oua moi, precum si cartofi in nenumarate forme! Jonglez cu salate de tot felul de fructe si legume cum nu ti-au gustat inca papilele-ti gustative. Sunt, ce sa mai, un mag al bucatariei.

Cu toate ca stiu cam tot ce se putea cunoaste in bucatarie, (ca si in sufragerie, baie sau dormitor, dar asta este alta poveste) nu m-am putut abtine in minunata zi de duminica sa ma opresc, ca vrajit, sa ascult pe 3 Gigi care vorbeau, la festivalul mancarii in aer liber de la Plaza, cum gateste el…fara foc.

Deci adicatelea facea tipu` CIORBA…fara a incalzi! Deloc! Si desert, la fel, si cica si SARMALE! Si am stat asa…ca vrajiti…timp de vreo 20 de minute! Am aflat ca SALAMUL are doar circa 15% carne si restul sunt tocaturi (nesanatoase), ca muuuulta carne din comert este INGRASATA artificial DUPA ce animalul este taiat si alte chestii delicioase.

Deci m-am surprins pe mine insumi stand…in frig…vrajit…de aceasta experienta culinara! Bine, la un moment dat m-a pufnit rasul, nu-mi venea sa cred ca ma uitam asa…ca la un concert!

Anyway. MMmmm….. da. bun. pa
:D
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>