Draga fotografule

Toti avem fotografiile alea…vechi…cu noi cand eram mici, cu tata pe Varfu Omu in studentie sau cu mama pe plaja la Neptun.

E, uneori/deseori trecem si noi pe acolo pe unde eram/erau acum ceva multa vreme ai nostri si facem comparatii. Cum era…cum este acum.

Un proiect fain, DearPhotograph.com a stiut sa capitalizez emotiile oamenilor si sa lanseze un site care indeamna utilizatorii sa trimita fotografii vechi suprapuse pe imagini noi. Cum era…cum este.

Si efectul….vezi-l singur. Este o idee foarte misto si proiectul a fost ales de revista Time ca unul din top 50 de anul acesta.

2 thoughts on “Draga fotografule”

  1. Cand vine vorba de un site nou, in prezent, ideea valoreaza. Am citit doar conceptul despre care ai scris mai sus si deja eram interesat sa vad despre ce e vorba. Am vazut imaginea postata si deja eram interesat despre alte imagini de pe site.
    Uite ce inseamna succes adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>