Mamaia – despre fitZe, House, Cocalari, Pitipoance si Fellagio

Cand auzi de statiunea numita Mamaia…ar trebui sa te gandesti la o zona linistita, unde batranelele merg pe strada pentru o zi de relaxare la soare, poate niste namol pentru reumatism si…
dar astea le-ar gandi doar un strain care ar fi interesant ce inseamna “Mamaia”. Si i s-ar zice…well…it`s “GRANDMA“! Ahem.

Este prima oara cand am ajuns in Mamaia, sambata noaptea, in cautarea unui loc de dat din picioare/maini si alte extremitati ale corpului.
Dupa ce ne-am invartit vreo 5 ore (!) nu am gasit decat HOUSE, COCALARI si PITIPOANCE!


(sursa foto – Trombon.ro)

Nu am crezut ca EXISTA asa ceva! Este….gen….RAIUL lor! Daca nu aveai fusta scurta, scurta, SCURTA si TOCURI de 10 cm, MINIM, nu erai TRU si nu aveai ce cauta acolo!!!!
Daca nu erai roz cu freza mega…ciudata…si cu pantofi rosii de prost-gust, eventual cu burta/camasa alba descheiata, nu erai demn de…erm… cele cu fuste scurte.

Am vazut in fata hotelului Rex un specimen ATAT de FAIN de cocalar! Ochelari de soare (pentru prea densul intuneric, evident), o sticla ieftina de Fanta in mana, isi facea singur poze cu mobilul. Si-si tuguia buzele. Si incerca sa fie mega sexy. Si cul. Si ascundea sticla de Fanta, ca nah…nu era demna de Rex.

Asta sa zicem ca na, nu m-ar deranja prea rau. Insa MUZICA…muzica din TOATE locurile alea…inteleg, ok, iti place house, in regula…accept…dar de ce tre` sa fie data ATAT de TARE?! Adica…nu ai CUM sa vorbesti cu omul de langa tine! Trebuie sa URLII sa te auzi! Si in TOATA Mamaia sa nu fie un SINGUR loc unde sa se poata dansa pe ALTCEVA…decat HOUSE?! C`mooon, egalitate prin diversitate! :D

Dar da, evident, houserii nu se duc la terase/BellagioFellagio ca sa stea de VORBA! Ei nu VOR sa vorbeasca. Sau nu POT sa vorbeasca. Sau nu STIU sa vorbeasca. Una din astea. Ei se duc ca sa…auda…aceleasi…ritmuri…non-stop. Sa agatze asa cum stiu ei, sa se distreze astfel.

In ciuda a ceea ce zicea ulterior Irina despre mine, SUNT adeptul diversitatii. Dar totodata nici nu poate sa imi impuna cineva sa ma simt BINE intr-un loc de genu`…intre oameni cu care nu pot comunica NIMIC, intre fitze si figuri. M-as simti…fals. Si nu, nu cred ca asta arata ca am un EQ mai redus, ci pur si simplu…este vorba de gusturi. Oricum, pariez ca 90% dintre oamenii de acolo nu inteleg ce place celor ca mine in Vama sau la un concert rock, intre atatea “zgomote”…so…I`m cool with that.

Ca experienta a fost insa interesant, nu ma asteptam sa fie acolo ATATEA figuri. Si e bine ca am vazut cu ochii mei – vorba lui Florin – “Seeing is believing, my friend!”. House is the new Manele!

One thought on “Mamaia – despre fitZe, House, Cocalari, Pitipoance si Fellagio”

  1. Mi-a plăcut partea cu “Dar da, evident, houserii nu se duc la terase/BellagioFellagio ca sa stea de VORBA! Ei nu VOR sa vorbeasca. Sau nu POT sa vorbeasca. Sau nu STIU sa vorbeasca. Una din astea.” : )
    Lumea e formată din atâtea “gang-uri”, şi “subculturi”, încât dacă stai şi nimereşti în mijlocul uneia te sperii de ce se poate întâmpla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>