Cele mai naspa pitzipoance

Am intalnit multe tipuri de asa-zise/impamantenite “pitzipoance”. De la persoane absolut idioate/agramate/distruse dar care “au valoare”, pana la pitzipoance care doar APARENT sunt asa, ca de fapt chiar is inteligente dar…nah, se imbraca intr-un anume fel si uneori au scapari de “fandoseli”.

Dar cea mai enervanta categorie este clar aia de “pitzipoanca complexata dar cu spuza de cultura care da din gura si ataca fara sens si rost”. Pitzipoanca ce nu accepta faptul ca ESTE pitzi, chiar de NU se imbraca neaparat astfel, dar care prin mici gesturi/vorbe/barfe se tradeaza a fi astfel.
Faptul ca se considera o fiinta superioara o face si mai enervanta.

Cum sa te comporti cu ele? Ignore. Total. Atat. Silenzio stampa. Ele au nevoie de atentie, sa li se arate ca sunt importante, ca ceea ce zic chiar CONTEAZA. Or daca nu le raspunzi…facand totusi parte din categoria de pitzi, vor zice ca “n-ai valoare/esti gelos” si te lasa in pace.
Good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>