Creatorul

eu sunt creatorul acestui univers contorsionat, in care exista toate lumile construite de mine. Eu sunt stapanul, tatal, mama, detinatorul, temnicierul, prizonierul.

sunt legat de aceste lumi asa cum esti si tu, asa cum sunt toate caracterele plasmuite de mine; eu am insa mai multa libertate, mai multa forta.

si vei vedea, cat de curand, ca si tu ai acelasi potential, aceleasi forte ca si mine, dar pentru a le descatusa, trebuie sa intelegi. Eu iti controlez intelegerea, intrucat eu sunt creatorul si tu esti o simpla finta prinsa intr-o bula, o lume a punctului tau de vedere.

Prietenul tau poate ca exista in acelasi plan al constiintei, aceeasi lume cu tine, dar el nu vede aceleasi lucruri, si nici tu nu vezi ca el.

Eu iti controlez intelegerea, si daca o sa ajung sa te plac, s-ar putea, Alice, sa iti arat cat de adanca este gaura iepurelui.

One thought on “Creatorul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>