Giovani Becalli despre TRANSPIRATI!

Ca tot ziceam eu ieri ca o sa fie NEIERTATOR cu transpiratii, uite un articol (evident, la misto :D ) – protagonist, G.Becalli. Victime – transpiratii. Aici articolul intreg.

Becali nu s-a mulțumit să-i jignească la grămadă pe bucureștenii din stația de autobuz. El s-a dus la fiecare în parte și le-a adresat cuvinte grele, ca să-i pună la punct și să le arate cine-i mafiotul. Primul luat la rost a fost un corporatist scund și îndesat, cu o chelie foarte transpirată din cauza căldurii.

[.....]“Ești cel mai corporatist prost!” a strigat Giovani la el. “Păi tu știi ce spun ceilalți corporatiști despre tine? Un drogat, un bețiv, un curvar. Și mai și puți! Uite-te puțin la tine, ești plin de transpirație. Mai fă și tu un duș, măi băiatule. Mi-e și scârbă să vorbesc cu tine. Ptiu!”

Următorul pe listă a fost un bucureștean care mânca o merdenea în așteptarea autobuzului.

“Ia uite-l și pe ăsta, mănâncă de prânz în stația de autobuz. Nici n-ar trebui să mă cobor la nivelul tău. Păi eu iau masa cu Berlusconi, cu Mourinho. Tu cu cine mănânci, mă? Cu transpirații ăștia…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>