Site de confesiuni : )) :D

M-am gandit si eu candva la un proiect de genu`… bine, eu voiam sa il fac site de injurat(uri), de varsat frustrari, din cate tin minte… dar tot pe ideea asta era. Ca acest nobo.ro.

E un loc unde sub protectia anonimatului…scrii ce-ti trece prin cap. Si…atat. E cam lame ca nu poti sa si RASPUNZI alora, adica sa dai REPLY cuiva, ar fi ok asta. Si unele comentarii, cum era super de asteptat, sunt funnylame. :D Bine, e loc suicidal parca, daca vrei sa te deprimi, citeste ce scrie acolo! :)) Ca de exemplu….

“eu nu am indraznit sa iti ating mana la film si acum aflu ca in profilul tau scrie ca iti place sexul in grup? cat de naiv pot fi?”

“Peste opt luni de cand chiar e din ce in ce mai rau si clar nu mai am cum sa-mi mai revin de aici… In curand sase ani de cand oricum nu mai conteaza… Si nici macar nu pot sa spun nimanui care-s celelalte lucruri care ma sperie. Nu pot sa le scriu nici macar daca doar eu as citi… Nu c-ar putea face vreo diferenta…”

“Ma dispera faptul ca nu mi-o pot scoate din cap. De 2 ani de zile o vad in fiecare zi, lucram in acelasi loc si pot sa zic ca zi de zi m-am indragostit din ce in ce mai mult de ea. Pana in momentul de fata cand simt ca explodez. Punctul culminant a fost aseara cand am aflat niste lucruri destul de urate, care au facut sa ma doara si mai mult, imaginati-va ceva de genul: “toti au combinat-o in afara de mine”, chiar si cea mai josnica persoana.”

“ma obsedeaza lucrurile precum…prima iubire, care orbiteaza in jurul vietii mele ca si o cometa ce-si respecta o ciudata perioada de rotatie… ideea de Dumnezeu, care nu cred ca e doar o poveste, din moment ce EXISTA oameni posedati, pe care i-am vazut pe viu! deci, daca exista diavol – care se manifesta in mod real in cazurile celor posedati- trebuie sa fii prea prost sa-L negi pe Dumnezeu… in fine… ce ma mai “obsedeaza” este faptul ca-mi permit prea multe, si nimeni nu pare sa observe… “

“sunt o persoana timida, si am 24 de ani, vreau sa scap de ea”

: ))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>