La mareee la soareee (FOTO Vama Veche)

Deci a fost, s-a dus, vom mai mere tralallaaaa minunat si extra giga super.
Doar ca muzica la Stuff ( se scrie cu doi “f”?! ) nu mai este ok. E chiar naspa. Si la Expirat la fel. Da` alea dintre emana muzica mega faina.
3 lei tequilla.
4 lei hamsii cu niste sos bun!
Noi am stat la numita Casa cu Flori, de la marginea Vamii. Este dragutel, cu baie in camera si apa calda DAR gazda e a dracu`. Nu a lasat sa intre pe ai nostri prieteni nici macar pana la frigider. Si era maniaca sa nu cumva sa facem zgomot!!! Pfa! M-a rupt.
La punctul maxim eram un grup de vreo 15 oameni. La minim furam noi patru, o masina/mana de oameni.
Din pacate am primit interdictie de la Flo (SIGUR nu te razgandesti!?) sa pun video pe blog/net, au fost niste scene super amuzante/dialoguri.
Am intrat in apa! Pret de…mmm…14 minute, cumulat, in 2 ture. Apa este la fel de uda. Semi-rece. Prima senzatie era ca “nooooononononononoooooooo eu nuuuuu!!!”. :D
Multe familii. Copii. Ni s-a zis ca se fura MULT mai mult ca in anii precedenti. Se simte crizaaa!!

Asa. Pun niste poze mai..mmm..generice. In(to the) Joy!

One thought on “La mareee la soareee (FOTO Vama Veche)”

  1. Salut,

    Fac un studiu despre oamenii care au fost / merg in Vama Veche. Mi-ar folosi daca ai gasi cinci minute pentru a completa un chestionar. Chestionarul este anonim si face parte dintr-o cercetare mai ampla. Poate fi accesat la adresa http://www.vamaiot.com .

    Multumesc,

    Liviu V.

    P.S. Se scrie cu un singur f :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>