Ce nu inteleg la concerte

De ce te apuci, de la 200 de metri distanta de scena, sa filmezi cu telefonul mobil!? Ma uitam, in timpul Wind of Change, la concert Scorpions, ca erau cateva sute de oameni (cel putin) care FILMAU cu mare atentie, cu telefoanele lor lame, reprezentatia celor de pe scena. Oamenilor, bucurati-va de LIVE-ul ala, nu stati cu ochii bleojiti pe telefoane!! Oricum va GARANTEZ ca nu o sa se vada NIMIC si o sa se auda doar harsaituri, ca nu aveti super microfoane incorporate in iPhone, trust me! Si apoi, daca vreti sa vedeti live-ul melodiei aleia gasiti pe ITube o tona de clipuri la rezolutie buna, profi.

De asemenea, si in stanga si in dreapta si in fata noastra erau cupluri care isi faceau poze. Cu mobilul, evident. Poze lame, cu ei la concert, dar nici macar indreptati spre scena nu erau. Ok, imortalizam momentul, daca CHIAR vrem, dar hai sa nu facem asta cat timp baietii aia pentru care ai platit bilet se screm pe scena sa te faca sa te simti bine. Fa-o si tu inainte, dupa, whatever.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>