Roac si Menouar (hate post)

In adolescenta, asa, pe la 14-16 ani, imi placea Menouar. Erau funny. Aveau riffuri cul, usor de invatat la chitara si versuri masculine, barbatesti.

Dupa aceea am devenit mai…selectiv, sa zicem.

Si recent nu`sh cum (de) s-a intamplat dar am dat de din ce in ce mai multi oameni care fac(eau) misto de ei, la greu. Si nu ma pot abtine sa zambesc, intrucat is cam de-acord! Si da, baietii astia nu prea stiu multe plus ca, zice Radu, scurt si succint, “a fost cel mai naspa concert la care am fost! Nu au facut decat sa se laude, sa o ia pe una pe scena sa o limbareasca, sa spuna ca-s cei mai tari si restul sunt de rahat. Atat”.

Am si filmat la un moment dat pe un Gigi fan Menouar cum se agita, cu pumnul in aer, intr-un barulet rock de prin centru` vechi, era super fun, traia momentul! Tre` sa-l gasesc (filmuletul, nu pe Gigi…) si sa-l postez pe ITube, intru deliciul privitorilor. E asa de….CUTE! :)

Power, steel, Thor, war, blood on my sword, Hell YEAH! :-” Lame. Ma intorc la Ever Eve-ul meu. Tralalalaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>