Metrobranding – Vrei sa-ti satisfaci nevasta, cumpara saltea Relaxa!

Se dau cateva branduri de (mare) succes de pe vremea lui Ceausescu – bicicleta Pegas, motocicleta Mobra, becul “Steaua” (de Fieni), Tenisii 1001 (FOARTE cul!) sau masina de cusut Ileana, se aduna oameni de varsta inaintata care au muncit in respectivele fabrici si se pune de-un documentar. Unul cul. Cul de tot.

Nu atat ca realizare/filmare, cat ca atmosfera. E pe alocuri chiar impresionant sa vezi, par example, un batran de 88 de ani povestind cum era in fabrica Steaua prin anii ’50, ce insemnau becurile pe atunci si cum a lesinat cand era tinerel de 86 de ani cand a vazut cum ajunsese fabrica pe care el si-o amintea “luminand de viata”.

Sau sa vezi alti doi veterani ai fabricilor romanesti scotocind prin fiare vechi si gasind bucati de biciclete Pegas (aveam si eu una cand eram mic! Mi-am amintit sigla!!!) sau pe reporter incercand sa calareasca o motocicleta Mobra care emana gaze de esapament cat sa ofileasca toata vegetatia din Retezat.

Totul asezonat cu reclame vechi, close-up-uri cu fabrici, muncitoare de la fabrica de saltele Relaxa (una dintre ele lucra acolo de peste 30 de ani!), interviuri si oameni surprinzator de relaxati in fata camerei de luat vederea. Si auzul.

BONUS – PAGINA PE FACEBOOK a fanilior bicicletelor PEGAS! (mi-as reactiva contul doar ca sa dau like! :D )

[youtube jmW3d8cVrUU]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>