Visul de ieri

Ieri am dormit. Asta-i un lucru benefic!

Si am visat ceva. IAR! Si am visat muuuult pe tema asta!

Eram intr-un muzeu…ciudat… initial mai multi, cu ghid and shit, si erau tot felul de exponate de toate tipurile – metale, istoric, bucati de roci, meteoriti, fosile bla-bla. Si la un moment dat, observ o PLANTA. O planta nu prea mare, pusa intr-o sticla, care planta arata foarte ciudat. Nu statea tzapana sau taratoare, cum sunt plantele, ci statea cumva inclinata, atingand pamantul.

Si stiu ca in vis stiam ca aia nu-i planta normala, dom’le, este ceva mai smechera! Si mi-am propus sa o mai vad!

Si peste o saptamana, or something, ma intorc la muzeu, singur, si planta crescuse si nu mai atingea pamantul si capatase un fel de CHIP de om. Adica…avea nas, asa…ochi…dar inca difuzi.

Si peste inca un timp, planta se facuse ditamai si chiar era un OM-planta, ciudat, un fel de…alien! Si am vorbit cu ea/el, mi-a zis ca este o specie disparuta ce a trait inca inainte de oameni, cu mult timp inainte de oameni, abia cand se formase planeta si ca noi de fapt suntem descendentii lor.
Adica suntem plante. Bon.

Si dupe aia a luat-o razna rau visu` si stiu ca…am inceput sa calatoresc in timp da` si in spatiu, cu planta aia cu tot, si inapoi in timp pe planeta noastra unica si draga, pe vremea cand PLANTELE RULED THE WORLD si se uitau toate curioase la mine si… mai multe…
ideea e ca e prima oara cand visez BOTANIC!
!!

(si o colega fuse haioasa, mi-a zis ca se uita in dictionarul viselor sa vada ce inseamna! si m-a intrebat ce fel de plante am visat si i-am zis ca “pai alea din care ne tragem noi, cum care?! plante-om!” si a ramas asa…descumpanita… :D )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>