Sibiu 2010 – part 2 – ARTMANIA

Vorbeam acu` vreo saptamana cu oameni ca sa merem la Iron Maiden, la Cluj. Si sare Buzzu` din coltul sau cu ideea…”pai bai, hai facem asa! Trecem mai intai prin Sibiu…stam acolo la ArtMania o noapte…si dupa aia, Clujul sa fie!”

E, intre timp…ni se facu lene sa mai merem (inca) 4 ore pana la Cluj, asa ca ne-am multumit (ceea ce NU e putin!) cu Sibiul si oamenii de-i stiu de pe-acolo.

Poze later on (in special mimici de-ale lu` Florin si Buzzul).

Am stat in casa si am…povestit/ras/NEdormit/stat la `n` vorbe si confesiuni interesante/trairi. Am mers de ne-am vazut cu oameni (the same si cativa noi, din Timisoara – e bine sa-mi fac amici si acolo! : )) ), fuseram in Crispus (in curand pe SaseSimturi.ro!) si in R&B, un fel de…Jack de Sibiu. Atmosfera underground, unde am cunoscut noi oameni. Nu am dormit deloc aproape, dar…s-a meritat. :)

Concertele…nu mi s-au parut cine stie ce, insa pe drum, in masina, am ascultat ceva vreme Serj Tankian si suna foaaarte fain, deci o sa il adopt. :D

Je vais revenir!

Va iubesc pe toti pe rand, in stil rock`n`roll(a)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>