Remember?

Nu am mai vazut o sticla de-astea de ceva vreme… :)

Citeste AICI totul despre Pepsi-Cola, Pepsi, competitia cu Coca-Cola and so on and so forth.

“În 1898, un farmacist din New Bern, Carolina de Nord, Caleb Bradham, se gândeste sa redenumească băutura răcoritoare carbogazoasă pe care o servea în farmacia sa „Brad’s Drink”. Noul nume, Pepsi Cola este utilizat pentru prima data pe 28 august. În 1902, Caleb depune o cerere de înregistrare pentru noua băutura la US Patent Office. Rămas credincios profesiei sale de baza, el îsi făcea reclama băuturii evidenţiind caractersticile curative ale acesteia(?) Ajuta digestia şi te înviorează!

Pepsi Cola a fost înregistrată ca marcă comercială pe 16 iunie 1903.În România, Pepsi a fost prima dată introdusă în 1966 şi continuă să aibă o vizibilitate a brandului extrem de puternica (“Când spui Pepsi, toata lumea înţelege despre ce vorbeşti”), relevanta (“Orice ai face, bea Pepsi”) şi stimata (“Pepsi îşi merita poziţia de lider pe piaţa”).”

3 thoughts on “Remember?”

  1. Imi amintesc ca eram prin genrala si am gasit prin magazie o naveta de plastic cu sticle de Pepsi-Cola. Stiu ca si beam Pepsi-Cola sau Cico nu ma retin exact, era inainte de revolutie pana sa apara dozatoarele TEC. Ce vremuri….
    Era mult mai bine pe vremurile alea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>