Campanie stradala RCA-Ieftin.ro…sau .com (?!)

Baietii si baietele de acolo sunt foarte puternic axati pe marketing. Mai nou, dupa ce au impanzit orasul cu stickere (NU se poate sa nu le fi vazut…sunt peste tot…ma intreb CATE au lipit…:D) au angajat si niste fete care sa se plimbe cu pancarde printre masini.

Fain.

9 thoughts on “Campanie stradala RCA-Ieftin.ro…sau .com (?!)”

  1. Eu zic ca rca-ieftin nu e un brand, e o titulatura! E o prostie sa incerci sa promovezi ceva ce nu poti proteja, dar toate aceste site-uri nu au bani sa dezvolte un brand! Isi pun un nume ….. ieftin…. si vand! Dar cum e sa bagi o gramada de bani intr-un site, sa l promovezi si sa fi constient ca faci campanie si pentru toti cei care au un gram de minte sa-si faca si ei un site care sa contina rca ieftin si sa beneficieze si ei de o mica/mare cota din acei clienti!
    Felicitari baietilor fara inspiratie!!!! hihi

    Dar toti sustin ca ei sustin ca ei sunt adevaratii rca ieftin!…. ca si cum toti ar sustine ca sunt adevaratii taximetristi!!!!

  2. :)) Foarte tare!! O mai fac si pe prostii …sau sunt ?! Am si vazut cand mergeau niste fetiscane printre masini cu pancardele astea. Si clar scria .ro ! Oo, si chiar am dovezi ;)! Asta este, frate, esti mic iti trebuie reclama multa, haideti sa ne prefacem ca sunt aia de la .com …

  3. Com sau net sau ro, cuvantul rca ieftin nu are cum sa fie un brend, e ca si cum eu care vand legume m-as intitula, ceapa ieftina, telina iestina si varza cea mai ieftina cu drept de exclusiviate :))
    Cat despre campania asta spun ca in momentul de fata cel mai ieftin rca il au cei de pe COM si net si asta conteaza mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>