Prima mea pictura – licitati va rog! :))

Nu credeam ca pictura poate sa fie ATAT de FUN! Adica…mmmm…presupuneam ca-i destul de plictisitor, dai cu pensula, imbini culori, bla-bla…frumos dar plictisitor.
De fapt, seamana f. mult cu MUZICA. Cu…ceea ce cant eu la chitara, cu a COMPUNE o melodie.
Da, poti sa pictezi ca MINE, adicatelea putine culori/imbinari de culori/accente/umbre, la fel cum poti sa canti o melodie relativ corect dar…simplu. O simpla bataie, aceleasi acorduri repetitive, voce liniara si previzibila. SAU poti sa desenezi complex, la fel cum poti sa si interpretezi o melodie cu mai multe artificii de voce/flajolete/pick-ups etc.
Oricum, pentru o prima pictura…din ce mi s-a spus…nu e CHIAR rau. :D

Asa! Supun la licitatie prima mea pictura! Cine da, cat da? :D
………………….
(later edit) – am primit o oferta de 50 de lei! Hihi :)) Ce ma amuzai… (evident, am refuzat…nu-mi place sa “pacalesc” oameni, dar merci oricum! :) )

3 thoughts on “Prima mea pictura – licitati va rog! :))”

  1. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Cat de nurliu este acest episod din viata ta!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Cat de …… cute ai fost in…. aceasta neoriginalitate :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Cum ai fost tu curios sa vezi cum e sa desenezi ochi si urechi imprastiate pe plansa, sa incerci sa empatizezi cu Picasso. si cum ai incercat sa adaugi cateva simboluri pe acolo :)))))

    Esti funny bre, sa nu mori :))))

    Din pacate nu pot sa fac mare poza, sa pot sa iti fac un comentariu personalizat la intreaga creatie, dar poate mi-o trimiti pe mail/o sa o vad cand ma intorc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>