Ma fac femeie de serviciu. La Radiocom, evident!

La Radiocom, companie de stat, o femeie de serviciu castiga peste 2.300 de lei. Adica 23 de milioane de lei vechi.

Un priceput si scolit LACATUS MECANIC…student eminent cu grade si diplome si master in economie&relatii internationale, evident, are un mizilic de peste 3.000 de lei. Adica 30 de milioane de lei vechi.

Ce sa mai zicem de PR, “specialistul in relatii cu presa”. Acesta/aceasta are un NIMIC de salariu de 11.000 de lei. Adica 110 milioane de lei vechi. De ce? Eu nu am primit NICIODATA un comunicat de presa…vreo instiintare, ceva, ORICE, de la Radiocom. Si nici alti colegi de-ai mei, din presa. Deci…stai si primesti 11.000 de lei.

And I saaaaay Romaniaaaa is my countryyyyyyy!!!!!

One thought on “Ma fac femeie de serviciu. La Radiocom, evident!”

  1. Asa nu se mai poate!
    Nemernicii astia dau salariile astea din bani publici (pentru ca e firma de stat)!
    Sa taie toate companiile astea de stat care nu fac ABSOLUT nimic! O freaca si pretind muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllti bani publici pentru asta! Sunt curios cat se cheltuie anual cu lefurile capuselor astora + contracte la misto cu firme prietenoase care nu fac nimic pentru comunitate (ex. vezi asfaltul de pe strazi). Cu banii astia daca nu se furau atat de multi cred ca se acoperea lejer gaura lasata de imprumuturi.

    Punem de-o revolutie?????????????????

    Avem si opresorul (parlament + guvern + institutia prezidentiala cu seful ei cu tot si lista poate continua………………………………)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>