Despre prietenii (partea a 5-a)

Pai….inca o forma de a-ti arata prietenia/afectiunea/atentia/consideratiunea bla-bla fata de un om este sa il intelegi in anumite actiuni, fara ca el/ea sa iti ofere explicatii pentru ele.

Daca un prieten te roaga “X, intelege-ma…vreau sa fac ceva/nu vreau sa fac ceva…am nevoie de intelegere”, este super perfect o.k. “sa intelegi”, fara sa pui intrebari suplimentare pe tema respectiva. Pur si simplu…treci peste, zambesti si sprijini omul acela in decizia lui. Chiar daca acea decizie contravine cu ceea ce te asteptai/ti-ai fi dorit tu.

Poate omul are nevoie de … altceva intr-un moment anume, fara sa vrea sa comunice despre ce este vorba, in acel moment. A insista este gresit/aiurea in circumstantele astea.

Tuturor ni s-a intamplat cel putin o data asta. Da, chiar si TIE. :) Deci este perfect o.k. sa…nu pui intrebari si sa…fii alaturi de omul respectiv, aratandu-i astfel prietenia mai presus de chestiuni egoistice (!!) de genul curiozitate sau ego…sau stiu io ce.

End of part 5. Sau era 6? sau 4? mmmm…damn.

Ah, am atins/depasit 2.000 de post-uri pe blogul asta!

Dar asta in post-ul viitor! :)) Acu` ma duc! Zboorrrrrr!!!!

Va iubesc pe toti, pe rand(uri) paralele! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>