La inceput de vara, centrul vechi al Bucurestiului

Am dat o tura pe acolo. Am mancat la o terasa. Totul era fullll!!!! Pe la ora 16:00, deci nu seara…

Trotuarele s-au stramtat, fiecare barulet are cate o terasa. Pana si cluburile – Goblin, El Grande Comandante etc au cateva scaune in fata.

Zarva incredibila, o groaza de lume f.f.f. colorata si un Gigi care este imbracat de epoca, cu o flasneta de epoca in mana, cu o palarie de epoca pe care se plimba un soricel de epoca, si cu 2 papagali de epoca – plimbandu-se agale printre mese. El, Gigi, nu papagalii.

Oameni in general faini…desi au inceput sa apara din ce in ce mai multi cocalari gelati si cu oKelari de soare desi stau la umbra. Per total insa (citez) “fiecare e frumos in felul sau”. :)

Ospatarii sunt crispati si crizati si intarzie mult si simt ca majoritatea vor sa-si dea demisia imediat. Dar…e criza, ce sa-i faci?

Mi-am cumparat un ceai de vanilie – Vanilla Supremo – de la Bernschutz & Co, acum imi pun in cana sa degust.

Ne-am plimbat de asemenea prin curtea bisericii Stavropoleos, care-i dementiala. Si curtea si biserica. Foarte…liniste acolo, contrastant cu strazile.

Magazinele cu rochii de mireasa kitchoase inca rezista, dovada ca oamenii inca se casatoresc…si INCA au muuuult prost-gust. Misto magazinele cu maruntisuri feminine, haine colorate si bratarele/cercelusi hippie.

In colt, un tip canta la chitara si la muzicuta, in partea cealalta un alt individ interpreteaza Queen la o chitara usor dezacordata, cu voce insa foarte puternica. Tuseste si o lasa balta, injura in barba probabil ceva de genul “la naiba…n-o sa ajung niciodata ca Freddie…”.

Peste tot relaxare. Si intr-un magazin se plimbau, in vitrina, niste iepuri cat pumnul meu. Se zapaceau pe-acolo, spre extazul fetelor ce-si lipesc nasurile de geam si scot sunete extaziate, specific feminine. Cute. :)

Si cativa turisti, usor…nelamuriti. Si cativa tigani si pui de tigani (multi), murdari, care strica atmosfera.

Mai mer(em)!

Va iubesc pe toti pe rand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>