Istoria celui mai prost film din…aaaa…istorie.

Recent am avut o noapte numa` de baieti. Adica…acel gen de adunare unde se discuta orice numai chestiuni profunde nu. Acel gen de adunare unde facem misto de tot si orice si ne jucam Mortal Kombat si Fifa si radem de nu se poate desi..nu e neaparat ceva de ras.

Genul de seara unde vrem cu TOT DINADINSUL sa facem cele mai BANALE lucruri de pe Terra. Cum ar fi sa vedem un film prost.

Florin a venit cu ideea sa vedem Twilight, dar am decis ca e prost dar si enervant pe deasupra, asa ca am mai cautat nitel si am zis sa vedem Blade. Patru. Blade 4. Nici nu stiam ca au AJUNS pana la PATRU. INSA…pana sa se traga ala…am zis sa ne uitam la numitul film, realizat dupa benzi desenate, Ricky Ho.

Nu l-am putut opri pana cand nu l-am vazut tot.

Este cel mai prost film din istorie. Punct. Ar trebui studiat la ORICE facultate de regie. Ar trebui sa se dea la examene “Identificati in urmatoarea secventa de 5 minute, aleasa aleator din filmul Ricky Ho, 10 greseli de neiertat in cinematografie”. Si daca nu le gasesti, e CLAR ca nu esti facut pentru asa ceva.

Este oribil. Si foarte…sangeros. Degeaba sangeros. Si … un scenariu cum n-am vazut de imbecil. Si….nu am cuvinte cat am putut sa radem. Pun doar primele doua parti de pe YouTube.

Ah, pe IMDB are nota 7 sau ceva de genul…deoarece….este ATAT DE PROST incat … este BUN! :))) Si pentru ca….citez din alt comentariu de pe-acolo… “I-am dat 10 pentru ca am ras de ma tavaleam”. :D

[youtube TnpdDRyI3Ms&feature]

[youtube mAA7j5uDv80]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>