GfK se tine de studii cruciale – cat de INDRAGOSTITI sunt romanii

Ahem. Este un studiu online. Despre…dragostea la romani. Si se zice asa:

“Mai mult de o treime dintre românii utilizatorii de Internet au experimentat dragostea la prima vedere ultima dată când s-au îndrăgostit, bărbaţii având tendinţa de a se îndrăgosti mai des la prima vedere decât femeile. Peste 50% dintre ei sunt îndrăgostiţi şi în prezent.

Peste 60% dintre respondenţi spun că ultima persoană de care s-au îndrăgostit au întâlnit-o la serviciu, şcoală sau în cercul de prieteni. Pe de altă parte, 19% susţin că s-au întâlnit din întâmplare, cei mai mulţi dintre aceştia în cluburi sau la petreceri. Pentru tinerii cu vârste între 18-24 de ani internetul reprezintă o modalitate de a cunoaşte dragostea, în vreme ce pentru internauţii cu vârste peste 35 de ani recomandarea prietenilor sau a rudelor este o opţiune mai bună.

Dacă ar fi să opteze pentru cel mai important aspect care i-a făcut să se îndrăgostească, respondenţii ar pune pe primul loc legătura emoţională creată (33%), urmată de personalitatea celuilalt (19%) şi atenţia sau grija pe care i-o acordă (15%), în vreme ce apectul fizic este menţionat de numai 9% dintre respondenţi (acesta fiind semnificativ mai important pentru bărbaţi decât pentru femei).

Dintre trăsăturile fizice care îi fac pe cei chestionaţi să se îndrăgostească, atât femeile cât şi bărbaţii pun pe primele locuri zâmbetul şi ochii. Pentru bărbaţi este mai important decât pentru femei ca partenera să aibă un parfum plăcut şi să fie o persoană îngrijită, femeile în schimb acordă mai multă atenţie frumuseţii generale şi formelor corpului celuilalt.

Deci…barbatii e mai superficiali. uau. Si…zambetul si ochii!?!? CAT de clasici sa fim!!?

“Peste 60% dintre cei cu vârste între 25 şi 34 sunt îndrăgostiţi în momentul de faţă, iar 40% dintre ei caută un partener cu o personalitate diferită de a lor.”

Tara arde si….dar e o.k. Nitel optimism nu strica! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>