8 thoughts on “Majoratul meu, 2010, in Club Crossroads – fotografii”

  1. nu sunt mai mari pentru ca nu a selectat CENTER adica ca fotografiile sa apara pe centru. :) Si pentru ca NOI sa trebuiasca sa deschidem fiecare fotografie in parte sa ne putem uita. Dupa ce ca nu vedem niciodata poze de la el mai trebuie sa ne si chinuim sa le vedem pe blog :D Gizas cata nedreptate!

  2. ok, disclaimer.m-am plans degeaba.vezi daca nu sunt blogger dedicat ca tine nu stiu sa mai dau un click.mersi de luminare..

  3. Nu e adevarat. Nu ocupau deloc 10 pagini. Sunt si eu si un mic blogger si intodeauna pun pe al meu blog pozele in format mare si nu ocupa spatiu :) Trebuia sa recunosti de la inceput ca ai preferat sa le pui asa din lene si era mai ok :D E adevarat ca in format mare trebuie sa iei poza cu poza. ;)

  4. Paul tata. SI asa trebuie sa le iei poza cu poza. Paul tata, daca le pui in format MARE, dupa cum iti indica si cuvantul MARE…ocupa mai MULT spatiu – vezi postul tau cu ziua femeii or something unde ai pus vreo 10-15 poze care s-au intins pe….10 scrolluri. Gizas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>