(inca) O dilema (existentiala) – despre pisici pe Internet

Nu pot pricepe oamenii care incarca pe Internet 34829 de poze cu pisicute. Ale lor, de cele mai multe ori, dar uneori ma ciocnesc si de poze cu pisicute asa…luate de pe alte site-uri.

Cu atat mai mult cu cat acea pisicuta este extrem de BANALA! Adica…alb/negru, maidaneza like, si care NU FACE nimic in poza. Doar…balteste. Exista. Se afla … intr-un cadru EXTREM de banal, in timp ce ea pare si…plictisita/flamanda sau doritoare de atentie (ca doar atat stiu pisicile sa faca in general, exceptand a fi perverse si proaste – n.a.)

Cu ce…imbogateste privitorii acea pisica? Cu NI-MIC. Cu ce imbogateste pe cel ce a pus acea poza? Cu NI-MIC…pentru ca scopul de a pune acea fotografie este de a primi niste “o.k.-uri” din partea privitorilor si…cum pana mea sa placa o banala poza cu o banala pisica intr-o ipostaza banala pe un Internet PLIN de pisici!??!

Post-ul a pornit de la faptul ca am intrat pe mai multe profiluri de Facebook si am vazut deja la PREA multi poze PREA MULTE cu animalutele personale.
Alexandra, al tau e o.k…intrucat este Dog from Hell…deci are personalitate. :D
Postul e valabil si la alte animale de casa – caini, papagali, soricei s.a.m.d…dar parca pisicile-s mai clasice/lipsite de personalitate.

Am zis. Acu` da-mi in cap. Stiu ca te mananca sa o faci, damn. Nu?! Ce BINE!

3 thoughts on “(inca) O dilema (existentiala) – despre pisici pe Internet”

  1. cred ca stiu pe cineva pe Facebook care incarca pe site aproape zilnic poze atat cu pisici si cainii ei cat cu si cu ai altora … si nu este singura. Ieri am gasit un pisoi sub un camion turcesc pe care l-am plimbat cu masina prin Chitilisburg ( intrucat aveam treaba si nu aveam unde sa il las) ca pana la urma la ora 17:00 pisoiul sa ramane tot in iarba din parcarea unde l-am gasit, abia acum imi dau seama ca ar fi trebuit sa il iau apoi sa ii pun pozele pe Facebook si sigur ii gaseam un stapan :))
    Sper sa nu citeasca acest comment un mare fan(a) de pisici si caini ca am incurcat-o :D

  2. Bai, nu spune ca pisicile sunt proaste, ca stii si tu ca nu e chiar asa..
    plus, eu mai mult m-as enerva ca toti oamenii AU FACEBOOK decat ca aleg sa isi puna poze cu animale personale, ceea ce mi se pare destul de normal, tinand cont ca pentru ei fiintele alea chiar inseamna ceva..nu uri ceea ce nu intelegi, Alex..:))

    P.S.Poate nu ti-ar strica si tie un animalut ceva..ca Dobo a cam imbatranit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>