Demonstratie de tampenie/inutilitate marca CLICK

O tanti cu IQ intre 60 si 80* citea in dreapta mea azi in metrou hartia igienica “Click”. Titlul era o intrebare pusa de un cititor “Imi face rau daca ma masturbez?”

Lasand la o parte imbecilitatea intrebarii in sine, mai jos vine, in quote, MARE, un raspuns. L-am recitit de vreo 3 ori, sa fiu sigur ca nu-l uit. Ahem:

“Daca nu iti place sa fii singur incearca sa iti gasesti o partenera cu care sa fii implinit”.

Atat. Nu mi-a venit sa cred. E, pe BUNE?! ASTA este sfatul PSIHOLOGULUI angajat (pe bani grei, pariez) de CLICK!? Daca cineva se simte singur…sa isi caute PARTENER(A)?! NIMENI nu s-ar fi gandit la asta. Multumesc, CLICK! M-ai facut fericit!

Deasupra, era o poza cu un tip la bustul gol care tip arata bestial (dupa standardele femeilor cu IQ de pana in 90) – adica muschi in tampla si in buric si privire goala – genul de tip care nu isi pune niciodata problema daca e sanatos au ba sa se masturbeze. Dar astea-s deja chestii de finete.

*Intre 60 si 80 intrucat daca avea 50 trebuia sa fie internata intr-o institutie, sa fie ajutata sa manance/citeasca Click.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>