Frustrant (semi-personal)

Nu e frustrant sa vrei sa scrii/postezi ceva si sa nu…poti!? Din motive…obiective (sau chiar subiective)? Aaarrghhhhhh!!!! Cu atat mai mult cu cat este ceva de FOARTE BINE/frumos…darrrrr…mai asteptam NITEL! :)

Ah. Deja ma simt mai bine. Pfiu, am mai varsat din frustrare!

In rest, discutam ultimele amanunte pentru mers la mare. Cu cine, stiu/stim…unde, stim de asemenea…mai trebe sa turnam Red Bull in Paulone sa nu ajungem acolo cand se termina dixtractia. Need for Speed, Paule, Need for Speeddddd! :))

Anul acesta de 1 mai fi-vom multi acolo-sha! EU (evident), Cam (evident 2), Paul (evident 3), Cristina (o placuta surpriza!), Irina, Mihaita, Ramona, Alex (cu others), Ion, Buzz, Cata, Claudia, Midget si altii care nu-s inca siguri daca vine din lipse de bani/timp/spatiu etc.

Cazare la 2 Mai, gasiram eftin si f. misto – camera dubla 80 de lei – dus apa calda, baie proprie, spatios, Internet Wireless (nu ca am sta de asa ceva…Gizas…), zic dupa amanuntele esentiale. Asta dupa ce in Vama mi-a cerut o tipa modica suma de 200 si ceva de lei/noapte in conditii similare. Sper sa cada cladirea aia.

Tre` sa iau bilete la Tudor Gheorghe si, evident, Metallicaaaaaa!!!! :D:D Zise Ramona ca se mai exista la Carturesti!

Curand, sper eu si nu numai eu, voi anunta si ceva BIG…fain rau…si care sper sa faca placere! Mie imi face already! :) :D Ah, si revin la frustrare ca nu pot ziceeeeeeee!!! Mai bine ma duc sa….mananc ceva! PA!

3 thoughts on “Frustrant (semi-personal)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>