Diverse ganduri & fapte

Urasc (in continuare!) pantalonii aia cu…fundul…lasat, de ii poarta in special fetele. Nu fac decat sa acopere complet orice forma de…forma…si pare ca si cum si-au dat drumul in ei. Ingrozitori. Dar romanul si omul, in general, poarta ce se gaseste in magazine si ce “este la moda”. Eu votez pentru MOARTEA “modei”!!! Traiasca negrul si albul cel de toate zilele.

Am gasit bombonele Tic-Tac BigPack, la cutie mare, cica are 100 de bombonele. Mi-am luat de-alea cu portocala, genialeeeeee…o sa mor de atatea e-uri dar nu ma pot opri. In liceu bagam in mine si cate 2 cutiute zilnic! Dar ce NU faceam in liceu! :)))

Ador sa tin interviuri cu oameni deschisi/amuzanti. Azi am discutat cu managerul unei mari companii din Romania, cu afaceri de vreo 3 mil. euro in 2009, care mi-a dat sa mananc niste rahat turcesc adus chiar din Turcia. Facut dupa o reteta din 1777, magazinul fiind TOT pe locul pe care era atunci!! Poate ca cei din spatele tejghelei sunt tot aia!!! Rahatul ala nu era asa dulce si are si nuca and shit…fain rau. :)

Nu am chef de munca. E vreme de urcat pe munte…sau de plimbat printr-o gradina maaaaare…sau de stat tolanit intr-un sezlong pe o plaja semi-goala si zdranganit la chitara. Pf.

Sambata am fo` in Crossroads, ziua Irinei. A fost fun, mai mult am vorbit decat am dansat. Am baut 2 tequila si am ras nitel. Simt caci Crossroads este o mare familie deja. Mai putin un bodyguard care tot timpul se ia de mine…ca ba sa nu mai fac poze stand nu`sh cum, ba ca sa nu mai sar nu`sh in ce fel. Pf…nu`sh de ce nu am priza la bodyguarzi! Grrrr…

Pentru a treia oara nu am reusit sa ne uitam la tot Fight Club-ul, adormind in proces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>