A munci de acasa vs. a munci la…aaaa…munca. Birou. Asa.

Se tot spune ca in viitor, in domeniile in care va fi posibil (IT/Telecom/Online/Software/Creatie etc), lucrul de acasa va deveni ceva…normal. De ce sa pierzi timp in trafic, sa te iriti/enervezi, sa mananci dioxizi si monoxizi de carboane si alte substante, cand poti sa…stai acasa, comfortabil, la propriul tau computer si sa lucrezi calm?

Pai da, suna destul de logic si pariez chiar ca asa se va intampla in marile corporatii, cel putin, in cativa ani.

Eu unul insa sunt nitel…contra acestui stil. De ce? Pai…acasa iti pierzi concentrarea. Gasesti `n` alte lucruri de facut. Par example eu azi am lucrat de acasa si m-am apucat sa cant la chitara…sa mananc…prea mult, sa ma uit pe poze etc. Apoi, acasa nu ai TOATE instrumentele necesare pe care le-ai avea la birou, cel mai important, atmosfera, colegii, treaba aia de…energie pe care ti-o da acel loc. Creierul si inteligenta plutinde deasupra meselor si computerelor. Plus ca este fain sa mergi prin oras, sa te plimbi, mai ales dimineata. Mie personal imi place, mai vad lumea, mai zambesc, mai studiez un co…metro…ian, mai fac o poza alea-alea. Daca stau in casa ma simt ca un sobolan 10 ore. Pf.

Deci sa NU se desfiinteze birourile! Am zis!

Va iubesc pe toti pe rand si va urez PASTELE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>