Frustra(n)ti(i) de 1 aprilie

Inteleg nevoia oamenilor de a face glume pe seama celorlalti. Adica…si eu le fac, si eu le primesc, rad de ele, ma amuz chiar de eu sunt “victima”. Nu inteleg insa de ce a trebuit “oficializata” o zi in care sa facem misto unul de altul. Pentru ca in celelalte zile suntem prea…rigizi/lipsiti de imaginatie si UMOR sa radem si sa “ne luam peste picior”, la modul amuzant si deloc daunator?

E ca 14 februarie, ziua frustratilor care nu stiu sa isi arate iubirea in restul anului, asa ca o fac atunci…asa…”la gramada”, ca na, e “Ziua Indragostitilor”.

Hey, people! Daca aveti umor, faceti tata glume/farse tot anul si cei apropiati voua nu se vor supara ci, din contra, vor aprecia gluma.

Pe langa asta, unele farse sunt, astazi, foarte de prost gust…si foarte “la persoana”. Darrrrr…na, fiecare cu umorul sau. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>