Alice in Wonderland – pareri, idei, opinii…poze!

Prima chestie fuse ca am alergat intrucat una dintre persoanele cu care fusei a intarziat vreo 15 minute. A doua chestie fuse ca ochelarii de vazut 3D pe care mi-i dadura aia la intrare erau stricati. Si filmul deja incepuse. Dar e o.k., i-am schimbat, iritant. Am pierdut reclamele de la inceputul filmului. Ma amuza/imi plac alea! :D

Nu seamana prea mult a film de Tim Burton. Adica…aduce, pe ici pe colo (par example, crengile copacilor sunt foarte…ca el, sau fuioarele de fum).

Christopher Lee a inceput sa fie prezent in TOATE animatiile, ca si voce. S-a intamplat dupa Lord of the Rings, cand probabil a fost f. remarcat pentru vocea…puternica. Dar parca deja personajele carora le da el voce se depersonalizeaza nitel. Prea m-am obisnuit sa-l aud peste tot.

Johnny Depp rulez. Si atat. Este genial. Helena B. Carter este si ea foarte tare, in rolul Reginei Rosii, are un sictir si o naturalete foarte misto. Mai ales cand spune de … obsesiv de multe ori… sa taie capu` cuiva.

Regina Alba este…ingrozitoare! Nu`sh de ce nu mi-a placut DELOC. As fi batut-o non-stop! Desi Anne Hathaway este faina in general. Alice…este in regula…se incadreaza in tipare.

Muzica este o.k. in general, chiar buna pe alocuri. Melodia de pe genericul de final, intr-adevar, dupa cum a punctat Alex, este TOTAL nepotrivita. Grafic vorbind, arata foarte…colorat si nebunesc, foarte foarte fain.

Lipseste insa o anumita…profunzime, parca n-am apucat deloc sa ma atasez de personaje, sa le inteleg, sa empatizez cu “sarmana” Alice care la un moment dat, in ciuda faptului ca avea senzatia ca traieste un vis…plangea si suferea. Mi s-a parut total aiurea. Poate pentru ca a fost prea scurt, nu`sh.

Nu este un film care sa ma fi marcat in vreun fel, pe care sa il tin minte peste `n` ani, nu se compara cu Corpse Bride, ca sa nu vorbim de Nightmare Before Christmas. Dar mere vazut, e simpatic, viu, dinamic, pe alocuri amuzant, desenat bine. :)

Asa. Si am mers cu Red Queen si cu White Queen Alice la film! As follows.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>