Secretele unei relatii de (foarte) lunga durata (semi-personal)

Ai mei doi parinti au facut ieri 34 de ani de casatorie. Ii iubesc si ii respect foarte foarte mult pe ambii, sunt modelele mele in viata, oameni mandri, inteligenti, respectabili, cu viziuni foarte corecte si lucide. Si umor. Evident. Doar seamana cu mine! :D

Am fost sa sarbatorim evenimentul la un restaurant f. fain si acolo i-am intrebat, sorbind cu nesat din limonada-mi, care sunt secretele relatiei lor.

“Iubire continua…respect…lipsa monotoniei si…faptul ca ne linistim unul pe altul”, au spus ambii. Maica-mea a adaugat ca “taica-tau este ca un…extraveral pentru mine! Tot timpul a avut forta de a ma linisti, m-am simtit protejata cu el”.

Si intr-adevar, ai mei, dupa 34 de ani de casatorie si 37 de cand sunt impreuna, inca se iubesc si se tin de brat pe strada. Sclipesc si parca pe masura ce trece timpul sunt din ce in ce mai tineri.

Le doresc inca cel putin 37 de ani de relatie fericita in continuare, si iubire din ce in ce mai puternica! Va iubesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>